ROKOPISI

ROKOPISI:: Sokobanjski gosti i mestani su u ponedeljak 21.jula, ove godine, u vecernjim satima uzivali u songovima i glasovima Biljane Krstic, Dejana Cukica i Galeta iz grupe Kerber.

ROKOPISI
22 Jul 2008

rokopisi Predraga Pece PopovicaSokobanjski gosti i mestani su u ponedeljak 21.jula, ove godine, u vecernjim satima uzivali u songovima i glasovima Biljane Krstic, Dejana Cukica i Galeta iz grupe Kerber.

Povod za ovo nesvakidasnje muzicko vece je promocija knjige "Rokopisi", Predraga Pece Popovica, dugogodisnjeg muzickog urednika Radio Beograda.

Knjiga je svojevrsna antologija rok muzike od 1960 - 2000.godine, na nasim prostorima i predstavlja najpopularnije pevace i sastave i pesme tog vremena.

O samoj knjizi nije se govorilo, ali su o njoj pevali pomenuti gosti i sparne veceri razgalili srca posetilaca ovog mini-koncerta.

Sam autor, Peca Popovic kaze da je ovu knjigu napisao silom prilika, jer zeli da nesto ostavi deci u nasledje.

-Nisam se obogatio od posla koji sam radio 40 godina i ovu knjigu posvecujem svojoj deci. Moja knjiga nema knjizevnu vrednost, ali je ona putovanje kroz pesmu, kroz zvuk koji se cuje kada ukljucite radio, kasetofon ili gramofon, - rekao je Peca.

Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, je ovom promocijom povukla pravi potez, jer se zaista uzivalo sa pesmama koje su gosti pevali i u druzenju sa njima.

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt