REVITA PROIZVODI

REVITA PROIZVODI:: Sa povecanjem broja turista i sve vise kulturnih i sportskih desavanja, u Sokobanji ovih dana mnoge kompanije i firme odrzavaju promocije svojih proizvoda, sa nezaobilaznom degustacijom, kao najboljom reklamom za prodaju.

REVITA PROIZVODI
6 Avgust 2008

Sa povecanjem broja turista i sve vise kulturnih i sportskih desavanja, u Sokobanji ovih dana mnoge kompanije i firme odrzavaju promocije svojih proizvoda, sa nezaobilaznom degustacijom, kao najboljom reklamom za prodaju.

Beogradska firma ALTAMED ce za sest dana, koliko je planirano, sokobanjskim gostima i mestanima predstaviti REVITA dijetetske proizvode na bazi maticnog mleca - najsnaznije prirodne supstance koja stimulise i obnavlja covekov organizam.

Za jedanaest godina postojanja, Altamed je uspela da po sistemu MLM rasiri svoju mrezu u Srbiji, ali i po republikama bivse Jugoslavije, a od nedavno su izasli na trzista Madjarske i Poljske

Proizvodi REVITA nastali su u tesnoj saradnji ALTAMEDA i Ruske akademije nauka kao resenje zadatka kako da se ocuva zdravlje ljudima koji su izlozeni izuzetnim psiho-fizickim naporima. Svi proizvodi REVITA kvalitetan su dodatak u pravilnoj ishrani, a proizvode se po najvisim standardima u Apotekarskoj ustanovi EKOFARM i kontrolu sirovina i kvaliteta gotovih proizvoda vrse za to najkompetentnije institucije u svim zemljama u kojima se REVITA plasira.

Gospodja Zivka Rituper, sponzor i promoter REVITE, iz Zajecara, ovaj posao radi vec cetiri godine, kaze da su REVITA proizvodi namenjeni svim uzrastima, od dojencadi i trudnica do starijih generacija, a narocito bolesnima jer pospesuje i ubrzava ozdravljenje. Zivka kaze da REVITA proizvode za sada najvise koriste sportisti, jer je najjaci prirodni biostimulator.

Istovremeno sa promoterima ALTAMEDA u Sokobanji boravi kosarkaski tim DIV BASKET, iz Beograda, koji vec cetiri godine postoji i isto toliko koristi REVITA proizvode.

Jedan od trenera tima, Dusko Grujicic, nam prica da on sam i njegova porodica vec godinama upotrebljavaju REVITU, jer zna sta je maticni mlec i kako deluje na ljudski organizam. Kosarkaski klub broji 150 clanova, uzrasta od 7 do 15 godina i svi koriste REVITU, kao biostimulans i zato sto zele da odviknu decu od gaziranih napitaka i sokova, zbog njihove stetnosti po zdravlje. Na obostrano zadovoljstvo saradjuju sa ALTAMEDOM: kosarkasi dobijaju REVITA proizvode, a uzvracaju reklamom istih noseci majice sa logom REVITE svuda gde gostuju.

Promocija REVITE u Sokobanji je do 21. avgusta, 2008. godine, pa izvolite - ucinite nesto za svoje zdravlje. Vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt