Pozdrav proleću - Planinarsko društvo Oštra čuka - Vesti RTV Sokobanja

I ove godine po četrnaesti put, Planinarsko – smučarsko društvo Brđanka Aleksinac u saradnji sa Planinarskim društvom Oštra čuka Sokobanja organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje

Pozdrav proleću - Planinarsko društvo Oštra čuka - Vesti RTV Sokobanja
21 Mart 2012

planinarsko drustvo ostra cuka

26.03.2012. VEST – Pozdrav proleću

Tradicionalni planinarsko - pešački mataron "Pozdrav proleću" od Aleksinca do Sokobanje održan je ovog vikenda 14 put po redu, u organizaciji Planinarsko – smučarskog društva „Brđanka“ Aleksinac i Planinarskog društva "Oštra čuka" Sokobanja. U akciji je učestvovalo 20-ak Planinarskih društava i oko 350 planinara, a dužina staze bila je oko 30 km. Mladen Antić, predsednik PD Oštra čuka zahvalio je SŠ Branislav Nušić i OTKS Sokobanja koji su im omogućili da organizuju ručak za planinare u školskoj kuhinji. Organizatori su učesnicima akcije dodelili zahvalnice u amfiteatru u centru Sokobanje.


22.03.2012. VEST – Pozdrav proleću

I ove godine po četrnaesti put, Planinarsko – smučarsko društvo „Brđanka“ Aleksinac u saradnji sa Planinarskim društvom "Oštra čuka" Sokobanja organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje. Ove godine u akciji će učestvovati 20-ak Planinarskih društava i 250 do 300 planinara, a dužina staze je oko 30 km. Polazak je u nedelju, 25. marta, oko 9 h, ispred Doma kulture u Aleksincu. Dolazak na cilj je između 13 i 16 časova, u centru Sokobanje, ispred Miloševog konaka. OTKS Sokobanja organizuje ručak za planinare u bašti "Ozren" ili u školskoj kuhinji SŠ „Branislav Nušić“, u zavisnosti od vremenskih uslova. Podela zahvalnica obaviće se u 17 h.


22.03.2012. VEST – PD Oštra čuka, skupština

Skupština PD "Oštra čuka" održaće se u subotu 24. marta. Na dnevnom redu naći će se 2 tačke: Promena statuta i Akcija "Pozdrav proleću". Mladen Antić, predsednik PD "Oštra čuka" pozvao je sve članove sokobanjskog PD da prisustvuju Skupštini, koja će se održati u restoranu "Pod orahom" sa početkom u 12 časova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt