PLAVI RAM GOCE TRŽAN

PLAVI RAM GOCE TRŽAN:: Nakon što je iz kutije izvukla prvonagrađenog učesnika "1. Maratona želja", Sokobanja 2008, Goca Tržan je "zarobila" mikrofon i naredna dva sata nije ga ispuštala iz ruku. Koncert je otvorila naslovnom numerom, "Plavi ram", sa istoimenog novog albuma, koji je objavila posle četiri godine pauze

PLAVI RAM GOCE TRŽAN
15 Septembar 2008

Nakon što je iz kutije izvukla prvonagrađenog učesnika "1. Maratona želja", Sokobanja 2008, Goca Tržan je "zarobila" mikrofon i naredna dva sata nije ga ispuštala iz ruku. Koncert je otvorila naslovnom numerom, "Plavi ram", sa istoimenog novog albuma, koji je objavila posle četiri godine pauze. Znamo da se Goca udala, ima kćerku i pauza joj je bila potrebna. I sama se te večeri našalila, obraćajući se prisutnima na koncertu, naročito devojkama: Ne brinite se, devojke, kada sam se ja udala, udaće se svaka!" - rekla je Goca.

Tonska proba je počela oko 19 sati i već je tada bilo oko 300-400 posetilaca, koji su želeli mesta, za stajanje, u prvim redovima pred binom, a sam koncert je pratilo blizu 2000 gostiju i meštana Sokobanje.

Osim naslovne numere sa novog albuma, Goca Tržan je otpevala nekoliko starih svojih hitova, i dve-tri pesme iz vremena kada je bila članica TAP 011. Za pesmu "Bumerang", zatražila je od publike da mrdaju guzicama, jer je ritam pesme takav da to zahteva!

Gocu Tržan već petnaestak godina poznajemo kao veselu, spremnu na šalu, kao "vrtirepku", što bi narod rekao i takvo raspoloženje prenosi na publiku. A to i jeste cilj svake estradne licnosti - da zabavi i pridobije što više poštovalaca. Ipak, od Goce se više očekivalo. S obzirom da je prvi put u Sokobanji i da je posle četiri godine snimila novi CD, više pažnje je trebala da posveti svojim pesmama, i novim i starim, a ne pesmama drugih izvodača. Dve trećine trajanja koncerta Goca Tržan je pevala pesme sa hrvatske, bosansko-hercegovacke i crnogorske pop scene! Konačno, kraj koncerta je obeležila svojim pesmama: Stoperka i Konobarica.

Goca Tržan je druželjubiva osoba, dokazala je to i u kontaktima sa novinarima i sa publikom na koncertu, sa kojima je i razgovarala i rado se fotografisala, jednom rečju: našla je vremena za sve! Svima je poklonila pažnju, samo ne i sebi! Posetioci su želeli njene pesme, a ne Bijelog Dugmeta, Riblje Corbe, Plavog orkestra i drugih. Takve propuste profesionalac, kao Goca, ne bi smeo sebi da dozvoli! Ako ceni sebe!

Vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt