Omladinska Organizacija Sokobanja - Naslikaj se i ti sa svojim problemom - Vesti Soko TV 18.02.2011.godine

Projekat Omladinske Organizacije Sokobanja, pod nazivom "Naslikaj se i ti sa svojim problemom", podržan je od Zaječarske inicijative i Nacionalne zadužbine za demokratiju u okviru programa "Iskorak".

Omladinska Organizacija Sokobanja - Naslikaj se i ti sa svojim problemom - Vesti Soko TV 18.02.2011.godine
18 Februar 2011

18. 02. 2011. VEST: OMLADINSKA - ISKORAK

Projekat Omladinske Organizacije Sokobanja, pod nazivom "Naslikaj se i ti sa svojim problemom", podržan je od Zaječarske inicijative i Nacionalne zadužbine za demokratiju u okviru programa "Iskorak". Vredonost projekta je 170 000din, a realizacija projekta trajaće od 20. februara do 20. maja, saznajemo od predsednice NVO za lokalnu inicijativu, Ljiljane Ivanović. Mladi su osmislili nešto inovativno - Omladinska organizacija je došla na ideju da mladi iskažu svoje mišljenje putem facebook-a. Oni će slikati sve one probleme u zajednici za koje misle da bi ih trebalo rešiti. Zatim, putem facebooka-a, mladi ce glasati . Proglašenje pobednika obaviće se na koncertu koji će organizovati Omladinska organizacija za prvomajske praznike, kaže Ljiljana Ivanović. 3 administratora iz inplementacionog tima Omladinske organizacije, postaviće ciljeve projekta na fan pejdžu Omladinske organizacije, gde će se krenuti sa postavljanjem fotografija i glasanjem.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt