Omaladinska organizacija Vesti Soko TV 10.01.2011.godine

Zaječarska inicijativa i ove godine raspisala je konkurs za Omladinske organizacije sa teritorije Timočkog regiona. Reč je o malim grantovima, u iznosu od 200 000 dinara. Omladinska organizacija Sokobanja aplicirala je sa projektom pod radnim nazivom: Naslikaj se i ti sa svojim problemom.

Omaladinska organizacija Vesti Soko TV 10.01.2011.godine
10 Januar 2011

10. 01. 2011. VEST: Omaladinska organizacija

Zaječarska inicijativa i ove godine raspisala je konkurs za Omladinske organizacije sa teritorije Timočkog regiona. Reč je o malim grantovima, u iznosu od 200 000 dinara. Omladinska organizacija Sokobanja aplicirala je sa projektom pod radnim nazivom: "Naslikaj se i ti sa svojim problemom". Mladi su osmislili nešto inovativno, kaže predsednica NVO za lokalnu inicijativu, Ljiljana Ivanović. Omladinska organizacija je došla na ideju da mladi iskažu svoje mišljenje putem facebook-a. Oni ce slikati sve one probleme u zajednici za koje misle da bi ih trebalo rešiti i na taj način ukazati na problem. Zatim, putem facebooka-a, mladi ce glasati . Proglašenje pobednika obaviće se na koncertu koji će organizovati Omladinska organizacija. Na koncertu će učestvovati bendovi iz Sokobanje, kao i bendovi sa strane koji bi zainteresovali mlade da uzmu učešće na ovoj završnoj manifestaciji. Rezultati konkursa znaće se do kraja meseca, a realizacija projekta počeće početkom februara i biće završena pre pre početka turističke sezone, odnosno, maja meseca.

11. 01. 2010. VEST: OLI I EKONOMSKA KRIZA

NVO za lokalnu inicijativu tokom prošle godine uradila je projekat Za prevazilaženje posledica ekonomske krize, kojim je konkurisala kod Fonda za otvoreno društvo. Projekat traje godinu dana i vredan je 20 000 dolara. Ciljna grupa su mladi i nezaposleni, a projektom su predvidjene edukacije za mlade ljude u smislu prekvalifikacija i dokvalifikacija kako bi lakše našli posao, a pritom nešto i naučili, saznajemo od predsednice Organizacije za lokalnu inicijativu, Ljiljane Ivanović. Rezultate ovog konkursa očekujemo do kraja meseca, kaže ona i dodaje da se nada da će ove godine Organizacija za lokalnu inicijativu i Omladinska organizacija imati mnogo posla.

10.01.2011. VEST – KUD “Soko”

KUD “Soko” ugostilo je članove KUD -a “Vojvoda Janko Katić” iz Mladenovca, povodom Božićnih praznika. Članovi našeg društva zajedno sa gostima iz Mladenovca nastupiće večeras u Knjaževcu sa svojim programima. Oba kulturno-umetnička društva gostovaće sutra u Ćićevcu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt