OK BAND U SOKOBANJI

OK BAND U SOKOBANJI:: Avgust je, godinama unazad, u Sokobanji mesec kada Banja pod Ozrenom prima najvise gostiju i kada je kulturno sportski sadrzaj znatno bogatiji i raznovrsniji, od ostalih meseci u godini.

OK BAND U SOKOBANJI
10 Avgust 2008

Avgust je, godinama unazad, u Sokobanji mesec kada Banja pod Ozrenom prima najvise gostiju i kada je kulturno sportski sadrzaj znatno bogatiji i raznovrsniji, od ostalih meseci u godini. U ponedeljak, 11. avgusta, 2008. godine, sokobanjski gosti i mestani su pratili koncert OK benda i oko dva casa, bez pauze, uzivali u pop-rock muzici i pesmama ove sve popularnije grupe kod nas.

Bina je bila postavljena u centru Sokobanje, kod Milosevog Konaka, tako da se koncert mogao pratiti i sa terasa i basti mnogih kafica i restorana u precniku od 500 metara. Pocetak koncerta je zakazan u 20 sati i sa tolerantnih, akademskih, 15 minuta kasnjenja, to je kod nas obavezno, cetvorica veselih i vidno raspolozenih momaka zapoceli su sa svirkom. U prvom delu koncerta, oko 60 minuta, pevali su hitove sa do sad objavljenih albuma, a zatim su prosetali po republikama bivse Jugoslavije. Najveci hitovi Bijelog Dugmeta, Dina Merlina, Harija Varesanovica, Zdravka Colica, zatim Kemala Montena, Zeljka Bebeka, Djordja Balasevica i drugih izvodjaca pop-rock muzike, bio je repertoar kojim su kod prisutne publike naisli na odobravanje, a mnoge pesme su prisutni gosti pevali u duetu sa grupom.

OK BAND cine cetvorica momaka: Goran Gluhanovic - vokal, Bratislav Braca Petkovic - klavijature, Dejan Jovanovic - gitara i novi clan sadasnje postave, Zvonko Markovic - bubnjar. Za razliku od nekih "zvezda i zvezdica", koje su gostovale u Sokobanji i kojima smo odmah nakon nastupa gledali u ledja, momci iz OK benda su izdvojili vremena, koliko je bilo potrebno i delili autograme posetiocima i fotografisali se sa njima. Devojke su bile najbrojnije - razume se! Goran je bio, prosto receno, opkoljen sa svih strana, tako da smo nakratko razgovarali sa Bracom Petkovicem. Braca nam je rekao da su u Sokobanju dosli na poziv Organizacije za turizam, kulturu i sport - Sokobanja, koja je i organizator koncerta. Turneju jos nemaju u planu, cekaju objavljivanje novog CD-a, negde najesen, a zatim ce praviti planove za obilaske gradova i promociju novog albuma. Rado bi ponovo dosli u Sokobanju, jer ovog puta nisu imali priliku da je upoznaju.

Mi takodje zelimo ponovo da ih vidimo i cujemo i nadamo se da ce nam zelje biti ispunjene. Na obostrano zadovoljstvo. A Sokobanjske goste, vec koliko sutra, ocekuje koncert Bajage. Vidimo se u Sokobanji!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt