Novi bazen u akva parku Podina

Novi bazen površine preko 400m² biće namenjen najmlađima i imaće veliki broj akva sprava za zabavu. Voda u bazenu dogrevaće se upotrebom solarne energije, a neposredno uz bazen biće uređen prostor za odmor i postvaljanje većeg broja suncobrana i ležaljki.

Novi bazen u akva parku Podina
23 Mart 2013

novi bazen u akva parku podina

Odlukom Skupštine opštine Sokobanja, a u skladu sa Planom rada za 2013. godinu, Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja obaviće radove na završetku I faze izgradnje Akva parka „Podina“. Tenderska procedura za izbor izvođača je u toku, a izgradnja bi trebalo da otpočne tokom proleća. Novi bazen površine preko 400m² biće namenjen najmlađima i imaće veliki broj akva sprava za zabavu. Voda u bazenu dogrevaće se upotrebom solarne energije, a neposredno uz bazen biće uređen prostor za odmor i postvaljanje većeg broja suncobrana i ležaljki. Na platou u neposrednoj blizini biće uređeno i dečiji zabavni park, a posebna atrakcija biće 27 vodoskoka, visokih 3 metra. Akva park „Podina“ unaprediće i ugostiteljsku ponudu, kako po kvalitetu i raznovrsnosti ponude hrane i pića, tako i uređenjem adekvatnog ambijenta. Planirano je uređenje dve letnje bašte uz postojeći letnji šank. Izgradnjom dečjijeg bazena i stvaljanjem okolnog prostora u funkciju, kapaciteti parka „Podina“ uvećaće se za 25% u odnosnu na postojeće. Projekat izgradnje dečijeg bazena, odnosno završetka prve faze Akva parka „Podina“ uradila je Direkcija za urbaniza i izgradnju Sokobanja.

novi bazen u akva parku podina 1

novi bazen u akva parku podina 2

novi bazen u akva parku podina 3

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt