NOVE ZVEZDE GRANDA - Spektakl na Vrelu

U organizaciji agencije Melos Estrada, iz Beograda i pomoć prijatelja, SO Sokobanja i karate kluba Ozren Sokotop, iz Sokobanje, sinoć je, 18. avgusta, 2009. godine, na letnjoj pozornici Vrelo održan koncert novih Zvezda Granda

NOVE ZVEZDE GRANDA - Spektakl na Vrelu
18 Avgust 2009

U organizaciji agencije "Melos Estrada", iz Beograda i pomoć prijatelja, SO Sokobanja i karate kluba "Ozren Sokotop", iz Sokobanje, sinoć je, 18. avgusta, 2009. godine, na letnjoj pozornici "Vrelo" održan koncert novih "Zvezda Granda", top 12. Po još nezvaničnim podacima organizatora prodato je oko 2.700 ulaznica, a računa se da je bilo blizu tri hiljade posetilaca. Najavljen još pre desetak dana koncert je izazvao pažnju i veliko interesovanje i s toga je razumljivo da je letnja pozornica bila popunjena, što odavno nije.

Koncert je otpočeo nešto posle 21 čas, prozivkom učesnika, mladih pevača, što je na veoma duhovit način činio njihov kolega, Saša Kapor, takođe jedan od zvezda Granda. Već od prve pesme videlo se da će ovaj nastup novih zvezda srpske estradne scene ostati u sećanju mnogih. Buru oduševljenja publike izazvao je Darko Lazić, ovogodišnji pobednik u takmičenju Grandovaca, svojim zaista lepim glasom i glasovnim mogućnostima. Ništa manje za njim ne zaostaju ni ostalih jedanaest i ako ćemo da budemo realni, a trebalo bi, ova generacija pevača je najbolja do sada. Šezdeset otpevanih pesama, bez predaha, sve vreme na bini, uz neumorno đuskanje i animiranje publike, ne može nikog ostaviti ravnodušnim i zato ih je publika toliko bodrila, bacala ruže, plišane medvediće i srca na binu i pozdravljala ovacijama.

Nažalost nismo imali priliku da sa nekima od njih porazgovaramo, jer su ih menadžeri i snagatori prosto utrpali u kombi sa kojim su doputovali u Sokobanju, ali ostavili su lep utisak i možemo samo da poželimo da ih ponovo vidimo u Banji pod Ozrenom. U grupi ili pojedinačno, svejedno, svakako su odlični!

Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja, 19.08.2009.g.

tekst i foto:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt