MOTORI, ROCK, PIVO I CICE

MOTORI, ROCK, PIVO I CICE:: Prvi put u Sokobanji, okupilo se, ove godine, preko tri stotine bajkera iz mnogih mesta Srbije, ali i iz inostranstva - Austrije, Nemacke, Bugarske i Italije. BIKE PARTY, je u Sokobanji zakazan za 23. avgust, ali su bajkeri vec prethodne veceri zauzeli prostor kod stare skole u centru Sokobanje

MOTORI, ROCK, PIVO I CICE
24 Avgust 2008

Prvi put u Sokobanji, okupilo se, ove godine, preko tri stotine bajkera iz mnogih mesta Srbije, ali i iz inostranstva - Austrije, Nemacke, Bugarske i Italije.

BIKE PARTY, je u Sokobanji zakazan za 23. avgust, ali su bajkeri vec prethodne veceri zauzeli prostor kod stare skole u centru Sokobanje i verovatno je da ce najuporniji ostati i neki dan vise od planiranog. Ideju za svojevrsni defile motociklista kroz Sokobanju, dao je klub sokobanjskih bajkera, u osnivanju i vec ima tridesetak clanova, FALCONS, a podrzali su je SO Sokobanja i Organizacija za turizam, kulturu i sport - Sokobanja, rekao nam je jedan od clanova kluba, Srbisa i dodao da je cilj ovog okupljanja, pre svega druzenje, ali i zbog toga sto se godinama unazad sirom Srbije odrzavaju skupovi bajkera. Osim druzenja, razmene iskustava, prodaje opreme za motocikliste i ponude dvotockasa, bajkeri su u Sokobanji osmislili i takmicenja u vestini voznje motora, a oko 18 sati su u koloni prosli svim ulicama Sokobanje.

Osim novih, mocnih masina i modela motocikala, videli smo i one starije modele, kao sto je GS CIMOS-CITROEN, na tri tocka, ali se zbog tezine i nase komplikovane administracije, pri registraciji vodi kao motorno vozilo, rekao nam je vlasnik, Bane Kokica, iz Leskovca. A na pitanje koliko je kilometara presao sa svojim ljubimcem, rekao je da pojma nema jer odavno je prestao da zapisuje. A trotockas je, kaze, tri godine stariji od njega. Bajkeri ce u Sokobanji prenociti, mnogi od njih su razapeli satore, a pratice, uz pivo i zgodne cice, koncert grupe GENERACIJA 5.

Tacno u 21 sat, na igralistu kod Gimnazje, pocelo je rock ludilo! Pored mnogobrojnih bajkera, koncert Generacije 5 pratilo je oko 2000 posetilaca, uglavnom mladje generacije, ali bilo je i onih u godinama. Grupa se predstavila sokobanjskoj publici u najboljem svetlu, dugo vec postoje i odlicno se kotiraju na nasoj rock-sceni, ali je opsti utisak o koncertu pokvarilo lose ozvucenje. Ili tehnicari zaduzeni za dobar ton i zvuk, nisu odradili posao kako valja, tek nedostajalo je niskih tonova i snage za ovu vrstu muzike. Sa ovim se slozio i Bojan Milanovic, kantautor, koji je pratio koncert prvih pola sata. Sve u svemu, "peticari" nisu omanuli. Za dva sata svirke predstavili su svoje najbolje pesme i hitove i zabavili publiku, sto i jeste cilj svih pevaca i mizicara na koncertima.

Bajkeri i rokeri, vidimo se u Sokobanji.

autor:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt