MARATON ŽELJA

MARATON ŽELJA:: Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, organizuje ove godine PRVI MARATON ŽELJA, za sve koji imaju želje i voleli bi da im se ispune. A, ima li čoveka na planeti, koji nema želja?

MARATON ŽELJA
1 Septembar 2008

Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, organizuje ove godine PRVI MARATON ŽELJA, za sve koji imaju želje i voleli bi da im se ispune. A, ima li čoveka na planeti, koji nema želja? Manifestacija je zabavnog karaktera i svrha je da se upoznaju lepote sokobanjske okoline i izletišta na kojima pojedini još nisu bili. Avantura će se odvijati dva dana i za to vreme svaki od učesnika će morati da obiđe 6 lokacija na kojima će poželeti nešto. Da bi sve bilo regularno na svim lokacijama će se posebnim pečatom overavati poseta svakog učesnika. Organizator je obezbedio i prikladne nagrade, a izvlačenje će se obaviti 07.09.2008. godine, uz program iznenađenja za sve učesnike. Prijave za Maraton želja mogu se dobiti i popuniti u Turističkom informativnom centru, u Sokobanji, odakle će biti i start trke za željama, 06.09. 2008. godine. Više informacija o maratonu možete dobiti ako pozovete TIC, na telefon: 018/ 833-978.

Dođite da se zabavite i sačekate ostvarenje vaših želja. Vidimo se u Sokobanji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt