LETNJE TEME, JUL

ZALJUBLJUJTE SE, PROLAZI LETO! Ja, stvarno, ne znam šta čekate: i predivno letnje vreme je, tu, i šumica, i potočić, i biblioteka, i kafić s letnjom baštom... a strategija: mali milion!

LETNJE TEME, JUL
18 Jul 2010

PRODAJE SE

MERILINKINA KUĆA!

Ako ste pri parama, a i letnja sezona za putovanje je povoljna, možete da se cenkate i, ko zna, i kupite kuću najlepše žene svih vremena Merilin Monro! Da, dobro ste zaključili, to je ona ista kuća u kojoj je nesrećna slavna glumica pronađena mrtva 5. avgusta 1962! (Čudi me da kod nas nema njenih fanova, a 5. avgust je blizu! Njoj bi trebalo podići, bar, tri spomenika, toliko smo je, svi, voleli!).

Na licitaciji, u Los Anđelesu, tačnije, u zapadnom delu "grada anđela", u Brentvudu, početna cena zgrade i ogromnog placa od 2.000 kvadratnih metara je 3,6 miliona dolara, sitnica!

Ako vas interesuje raspored prostorija, da ne biste "potezali" tolik put: 4 sobe, 3 kupatila, 1 bazen.

Ovo imanje, lepa Merilinka je kupila neposredno pre smrti za 75.000 dolara.

Umrla je u 37 godini života. Sad bi imala 85 godina!

oOo

MUKE S LEVOM RUKOM!

Leti se "troše" lakše teme, ali, ni ova nije preteška, više je zanimljiva i zabavna: leva ruka (o desnoj se sve zna, nema potrebe razglabati)!

Vi mislite da tu nema, ama, baš, ništa "naročito", varate se: obavezno prosipaju kafu kad sipaju u šoljicu! Više makaze "barataju" njima nego oni makazama, "spasavaj se ko može"! Jeste li videli kako menjaju menjač u automobilu koji se nalazi s desne strane, to jest za dešnjake!

Koliko ih ima na svetu?

Kažu, a treba verovati: levoruko je oko 12 odsto svetskog stanovništa, što je neverovatan podatak, verujem da vam je bio nepoznat.

Poznati svetski levaci (proverite da li ste i vi među njima): Džulija Roberts, Robert de Niro, Tom Kruz, Čarli Čaplin, Greta Garbo, Majk Tajson, Džon Mekinro, Minika Seleš, Milorad Pavić, Borisav Stanković, Džimi Hendriks, Pol Makartni, Albert Ajnštajn, Nikolo Paganini, Johan Sebastijan Bah, Ludvig van Betoven, Mikelanđelo Buonaroti, Aleksandar Makedonski, Cezar, Vilijem Šekspir i toliki drugi.

oOo

KUĆA ZA

DESET DANA!

Istina je, za 10, najviše 15 dana - predivna montažna kuća, slatka kao bombonica! - može biti vaša! Hajdete šta čekate, napolju je lepo vreme!

Uz kuću, možete imati dvorište i uređenu baštu! "San snova" svih onih koji maštaju o svojoj "kućici-slobodici"! A cene placeva su niske! I neće vas koštati "boli glava" kao kad biste zidali "klasičnu" kuću. I sve, to, dok "pucneš" prstima!

Cena kvadrata je od 160 do 250 evra, što zavisi da li je kuća prizemna ili na sprat, kao i od vrste materijala koji sami birate.

Za postavljanje kuće, potrebno je: lokacijska dozvola, odobrenje za gradnju i građevinska dozvola. Posle ovog, treba vam odobrenje za priključak za vodu, struju i kanalizaciju.

Izbor kuća je velik. Zapanjićete se.

A sve lepša od lepše, video sam ih, možda što je leto!

oOo

ZALJUBLJUJTE SE,

PROLAZI LETO!

Ja, stvarno, ne znam šta čekate: i predivno letnje vreme je, tu, i šumica, i potočić, i biblioteka, i kafić s letnjom baštom... a strategija: "mali milion"!

Treba, samo, učiniti "prvi korak": popio bih u onoj bašti kafu, pravite mi društvo, može?; ispričao bih vam nešto lepo da vam ulepšam dan, mogu li?; jeste li, vi, bili, prošle godine u julu, na Majorki?!; imate li, možda, žvaku, višak?; smem li da sednem za vaš sto, neću vam se udvarati?; imam dve karte za koncert, hoćete li da mi pravite društvo; dečko me je "ispalio", hoćete li da zajedno popijemo hladnu "kolu" njemu u inat?; uvek sam maštao o tako lepim plavim (ili zelenim, ili crnim, ili smeđim!) očima, mogu li da im se izbliza divim?... Itd.

Ona "druga strana", jedva čeka na vas!

U tom je "cela caka"! U želji! U smislu!

Srećno!

Boba Mihić

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt