IV Maraton želja - Vesti TV Sokobanja

IV Maraton želja ,manifestacija zabavnog karaktera i ove godine izazvala je veliko interesovanje turista / IV Maraton želja, manifestacija koja je zvanično deklarisala Sokobanju kao destinaciju koja pored potpunog užitka, pravog odmora i dobrog provoda pruža i mogućnost ispunjenja želja, održaće se 3. i 4. septembra.

IV Maraton želja - Vesti TV Sokobanja
28 Avgust 2011

maraton želja strelica05.09.2011. VEST – Maraton želja

IV Maraton želja ,manifestacija zabavnog karaktera i ove godine izazvala je veliko interesovanje turista. Učesnici su u subotu i nedelju prošetali najživopisnijim delom sokobanjskog kraja i posetili 6 lokacija: Drvo želja, Bogorodicu u steni, Izvor Rujnik, Stenu ljubavi, vodopad Ripaljku i Grudonjske vodenice. Na jednom od lokaliteta, učesnici su imali mogućnost da izvuku i zanimljive nagrade. Javno izvlačenje nagrada obavljeno je sinoć u centru Sokobanje, na trgu ispred Miloševog konaka. Po obavljenoj dodeli nagrada održan je koncert grupe „Garavi sokak”.


29.08.2011. VEST – Maraton želja

IV Maraton želja, manifestacija koja je zvanično deklarisala Sokobanju kao destinaciju koja pored potpunog užitka, pravog odmora i dobrog provoda pruža i mogućnost ispunjenja želja, održaće se 3. i 4. septembra. Ova manifestacija okuplja veliki broj učesnika koji imaju zadatak da obidju najživopisnija sokobanjska izletišta i lokacije koje po narodnom verovanju ispunjavaju želje. Manifestacija traje dva dana. Prvog dana svi učesnici obićiće Drvo želja, Bogorodicu u steni i izvor Rujnik, a drugog Kamen ljubavi, vodopad Ripaljku i etno kutak Grudonjake vodenice, gde će se nalaziti instruktori OTKS. Za sve učesnike obezbedjene su brojne nagrade, a izvlačenje nagrada obaviće se 4. septembra na centralnom gradskom trgu od 20 sati, nakon čega će svi prisutni moći da uživaju u koncertu grupe Garavi Sokak.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt