DZEZ U SOKOBANJI

DZEZ U SOKOBANJI:: Dan nakon veoma uspelog koncerta OK BAND-a, u utorak, 12. avgusta, 2008. godine, Organizacija za turizam, kulturu i sport-Sokobanja, nam je priredila jos jedno prijatno iznenadjenje, organizujuci koncert dzez muzike, u izvodjenju URBAN BAND-a iz Bora.

DZEZ U SOKOBANJI
8 Avgust 2008

Dan nakon veoma uspelog koncerta OK BAND-a, u utorak, 12. avgusta, 2008. godine, Organizacija za turizam, kulturu i sport-Sokobanja, nam je priredila jos jedno prijatno iznenadjenje, organizujuci koncert dzez muzike, u izvodjenju .

Koncert je poceo tacno u 20 sati i pratilo ga je oko 300 ljubitelja ove vrste muzike i ocene prisutnih su da band svira prilicno lepo. U publici je bila i nekolicina sokobanjskih muzicara, koji takodje kolegama iz Bora daju dobre ocene i sve pohvale za svirku.

Jos vece odusevljenje njihovim umecem izaziva cinjenica da band u ovom sastavu postoji tek tri meseca i ovo im je treci koncert u karijeri. Svi oni se vec godinama bave muzikom, ali zajedno su u grupi tek tri meseca i za njih sve je prijatno iznenadjenje sto su uspeli da zadrze paznju publike 1 sat i 15 minuta, rekao nam je Nesa, clan grupe.

O nnjima ce se tek cuti i zato ovom prilikom samo cemo napisati njihova imena. Sastav cine: Bojan, Zlatko, Dane, Nesa i Paja.

Zlatko je dzez muziku svirao oko 15 godina u Spaniji, u raznim grupama, a Bojan i Nesa su svirali narodnu muziku, trbuhom za kruhom, kako kazu, na primorju po hotelima i restoranima bivse Jugoslavije, ali naglasavaju da treba povuci crtu i nezastraniti, vec raditi ono sto volis i sto donosi zadovoljstvo.

Kada su u pitanju buduci planovi grupe, Nesa kaze da im je namera da sviraju sto bolje i da ucestvuju na festivalima dzez muzike, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Za festival u Nisu su zakasnili, ali sigurno ce ucestvovati u Valjevu. Iz Sokobanje nose lepe utiske, super su, kaze Nesa i rado ce ponovo doci, ako budu pozvani. Pojedini od clanova sastava dolaze u Sokobanju sa porodicama, radi odmora i relaksacije i Banja pod Ozrenom nije im nepoznata, a kao clanovi prethodnih grupa mnogo puta su boravili u Sokobanji.

Verujemo da ce ih OTKS, i referent za kulturu, Bratislav Bata Majkic, u dogledno vreme pozvati opet u Sokobanju, jer su na prvom nastupu osvojili simpatije i gostiju i mestana. Svaka cast, dzezeri! Vidimo se u Sokobanji!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt