DRUGI MARATON ŽELJA SOKOBANJA

Prvog vikenda u septembru, 5. i 6. ove godine, za sve goste, ali meštane Sokobanje, priređuje se Drugi maraton želja. Kao i prošle godine maraton traje dva dana i za to vreme svaki učesnik treba da poseti šest lokacija i proveri koliko je srećan, poželevši nešto lepo da mu se dogodi.

DRUGI MARATON ŽELJA SOKOBANJA
31 Avgust 2009

Prvog vikenda u septembru, 5. i 6. ove godine, za sve goste, ali meštane Sokobanje, priređuje se "Drugi maraton želja". Kao i prošle godine maraton traje dva dana i za to vreme svaki učesnik treba da poseti šest lokacija i proveri koliko je srećan, poželevši nešto lepo da mu se dogodi. "Želje ne mogu da čekaju", poručuju iz OTKS- Sokobanja, koja je organizator maratona. Zato dođite u Sokobanju da ih ispunite na vreme i osvojite vredne nagrade!

Start trke je kod Turističko-informativnog centra, preko puta Zavičajnog muzeja i od punkta kod Miloševog konaka, u 10 sati, a na svakoj od lokacija koje se moraju posetiti, sačekaće Vas ljubazno osoblje OTKS-a i overiti Vam kupone koji se nalaze na prijavi za maraton želja. Prijave se mogu preuzeti u Turističko-informativnom centru, ul. Trg Oslobođenja 2, u kojima se nalaze precizna uputstva.

Izvlačenje nagrada je u nedelju uveče, od 20 sati na trgu kod Miloševog konaka, uz koncert "OT" benda (Operacija trijumf). Zabavite se i sačekajte da Vam se želje ostvare!

Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja, 26.08.2009.g.

tekst i foto:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt