DRUGI BAJK PARTI

BAJK PARTI:: Bajkeri iz Srbije, ali i iz nekoliko okolnih država, njih oko 200, okupilo se u subotu, 18. jula, 2009. godine, u centru Sokobanje, očekujući večernji rock koncert, grupe ČIPI & INDUSTRY

DRUGI BAJK PARTI
18 Jul 2009

 Bajkeri iz Srbije, ali i iz nekoliko okolnih država, njih oko 200, okupilo se u subotu, 18. jula, 2009. godine, u centru Sokobanje, očekujući večernji rock koncert, grupe ČIPI & INDUSTRY.

Od ranih jutarnjih sati, na prostoru kod stare osnovne škole u Sokobanji, započeto je okupljanje bajkera i čula se glasna rock muzika sa razglasa, uz neizbežno pivo i roštilj, kojih u Sokobanji ima na pretek. Organizatori, sokobanjski klub bajkera „FALCONS“, i OTKS, pobrinuli su se da ta dva artikla, bar tog dana, ne presuše. Sve do kasnih popodnevnih sati čula se buka motora i škripa guma, dok su bajkeri izvodili bravure i vratolomije na svojim dvotočkašima. Okolne ulice i prostor oko stare škole i Gimnazije, celog dana obezbeđivale su patrole sokobanjske policijske stanice i incidenata nije bilo.

Od 19 sati, oko 200 bajkera je sa startne pozicije kod Narodne biblioteke, pošlo u defile ulicama Sokobanje, do izletišta Ozren i natrag, da bi od 20 sati na igralištu kod Gimnazije, uz gromoglasnu svirku Čipija, otvorili ventile i dali sebi oduška. Stariji meštani Sokobanje negoduju, ali to je samo jedan dan, a i gosti su, bez obzira što su bučni i njih treba ugostiti.

Vidimo se na sledećem Bajk-partiju, dogodine, u Sokobanji.

19.07.2009.

Sokobanja.

Tekst i foto:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt