Banjsko kulturno leto / 10.08.2012.

OTKS Sokobanja svake godine organizuje raznolik program u okviru Banjskog kulturnog leta. Večeras će se održati Moravsko poselo, dok će se sutra sokobanjskoj publici predstaviti KUD Žabari.

Banjsko kulturno leto / 10.08.2012.
10 Avgust 2012

banjsko kulturno leto10.08.2012. VEST – BKL

OTKS Sokobanja svake godine organizuje raznolik program u okviru Banjskog kulturnog leta. Večeras će se održati Moravsko poselo, dok će se sutra sokobanjskoj publici predstaviti KUD Žabari. U nedelju će svi mališani i njihovi roditelji uživati predstavi za decu "Crvenkapa". U ponedeljak 13. avgusta koncert će održati grupa Epilog – tribute Osvajači. U utorak je na programu KUD "Dušan Jović" iz Resnika, u sredu će se održati još jedna predstava za decu "Mala zavrzlama", dok je u četvrtak na programu književno veče. Svi programi BKL su besplatni, a izvode se u atrijumu zavičajnog muzeja sa početkom u 20 časova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt