32. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Kompletna turistička ponuda Sokobanje biće prestavljena na 32. Međunarodnom sajmu turizma koji počinje sutra u Beogradu i traje do 28. februara. Na objedinjenom štandu nastupiće Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, Specijalna bolnica Sokobanja, Specijalna bolnica Banjica, HTP Lepterija i po prvi put tri turističke agencije, Sokograd Turs, Soko Turs i Palma.

32. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU
21 Jun 2010

Kompletna turistička ponuda Sokobanje biće prestavljena na 32. Međunarodnom sajmu turizma koji počinje sutra u Beogradu i traje do 28. februara.

Na objedinjenom štandu nastupiće Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, Specijalna bolnica Sokobanja, Specijalna bolnica Banjica, HTP Lepterija i po prvi put tri turističke agencije, Sokograd Turs, Soko Turs i Palma.

Ono što je u ovom trenutku veoma važno to je i sama činjenica da cene smeštaja i usluga u 2010. godini neće biti promenjene u odnosu na 2009. i 2008. godinu. Čak se planiraju i određeni sajamski popusti. Sokobanjski turistički radnici Sokobanju će prezentovati onako kako je najbolje moguće, to jest sve ono što ona u suštini i nudi i što je u prednosti na ostala turistička mesta, a to su pre svega njeni prirodni i ljudski potencijali.

Sokobanja će se promovisati ove godine u skladu sa novim sloganom ZELENO SRCE SRBIJE, i novim zaštitnim zelenim bojama, a štand je u tom smislu i uradjen, tako da će promovisati te zelene boje, odnosno njenu ekološku čistotu i njene prirodne potencijale, kao što je lekoviti faktor, u koji spada njena klima i vazduh.

„Mislim da smo se svi zajedno dobro pripremili i očekujem da ćemo postići pozitivne efekte kada je u pitanju promocija Sokobanje na sajmu, a i sve ono što dolazi kao posledica tog nastupa na sajmu a to je glavna turistička sezona i naravno turistički prometi u prolećnim mesecima u pred sezoni“. Izjavio je vršilac dužnosti direktora OTKS Lubinko Milenković u dnevniku SOKO TV.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt