eSokobanja.rs

TURISTIČKI CVET:: Međunarodni dan turizma, 27. septembar, obeležen je u Beogradu dodelom nagrada za doprinos i razvoj ove privredne grane u Srbiji, najuspešnijim organizacijama i preduzetnicima. Među dvanaest nagrađenih je i Organizacija za turizam, kulturu i sport- Sokobanja, koja je dobila TURISTIČKI CVET za osvojeno prvo mesto u kategoriji Turističkih organizacija.

 turistički cvetMeđunarodni dan turizma, 27. septembar, obeležen je u Beogradu dodelom nagrada za doprinos i razvoj ove privredne grane u Srbiji, najuspešnijim organizacijama i preduzetnicima. Među dvanaest nagrađenih je i Organizacija za turizam, kulturu i sport- Sokobanja, koja je dobila "Turisticki cvet", za osvojeno prvo mesto u kategoriji Turističkih organizacija. Nagradu je direktoru OTKS-a, Slobodanu Krsticu, uručio državni sekretar za turizam Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Goran Petković, koji je bio i predsednik žirija. Pozdravljajući sve prisutne na skupu Goran Petković je naglasio da je turizam u Srbiji u proteklih nekoliko godina najprofitabilnije zanimanje, jer iz godine u godinu beležimo sve veći broj poseta iz inostranstva.
     Slobodan Krstić kaže da mu je veoma drago što je Sokobanja dobila ovo priznanje, da je ono obavezujuće i da ce se zaposleni u OTKS zalagati da ovakva i slicna priznanja i nagrade Sokobanja osvaja i u narednim godinama. Svečanosti u Beogradu pored Slobodana Krstića, prisustvovali su predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić i njegov zamenik Aleksandar Milenković.
     Turisti, vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik