eSokobanja.rs

Kao prvomajska uteha zbog kišnog, a i pomalo hladnog prvog dana maja koncert grupe AMADEUS BEND je došao kao melem na ranu. Naime, tačno u 20 časova na sokobanjskom trgu počeo je koncert grupe AMADEUS BEND, koji je sa oduševljenjem pratilo oko 3000 gostiju i meštana Sokobanje

Sokobanja Amadeus bend

  Kao prvomajska uteha zbog kišnog, a i pomalo hladnog prvog dana maja koncert grupe AMADEUS BEND je došao kao melem na ranu.
 Naime, tačno u 20 časova na sokobanjskom trgu počeo je koncert grupe AMADEUS BEND, koji je sa oduševljenjem pratilo oko 3000 gostiju i meštana Sokobanje. Članovi ove popularne grupe kod nas su zabavljali prisutne svirajući hitove sa svojih albuma skoro 2 sata bez prestanka.
Bina je bila postavljena na već ustaljenom mestu preko puta Miloševog Konaka, tako da se koncert mogao pratiti i sa terasa i bašta okolnih kafića koji su se posebno pripremili za ovaj dogadjaj.
Kao malo mesto, ali veliki turistički centar, Sokobanja je ovog 1.maja ugostila više hiljada ljudi i normalno sve je proteklo u najboljem redu. Jer po tradiciji „gost je uvek u pravu“ a i profesionalnost sokobanjskih službi je na visokom nivou, tako da se slučaju ne prepušta ništa.
Promotivnu kampanju koju je vodila „Organizacija za turizam kulturu i sport Sokobanja“ urodila je plodom pa su pored strandardnih turista koji odmaraju u Sokobanji i ovog puta bili u velikom broju i posetioci iz okolnoh gradova Niša, Kruševca, Aleksinca, Knjaževca, Boljevca, koji su današnji praznik proveli na sokobanjskim izletištima i pomenutom koncertu.
Današnji dan je i pokazatelj za predstojeću sezonu, pa po tome, nadamo se jakoj sezoni nasuprot najavljvanoj svetskoj krizi koja nas nažalost prati unazad par decenija. Ništa novo!!!
Pozdrav iz Sokobanje!!!

autor:

Perica Obradovic