eSokobanja.rs

REVITA PROIZVODI:: Sa povecanjem broja turista i sve vise kulturnih i sportskih desavanja, u Sokobanji ovih dana mnoge kompanije i firme odrzavaju promocije svojih proizvoda, sa nezaobilaznom degustacijom, kao najboljom reklamom za prodaju.

revita u SokobanjiSa povecanjem broja turista i sve vise kulturnih i sportskih desavanja, u Sokobanji ovih dana  mnoge kompanije i firme odrzavaju promocije svojih proizvoda, sa nezaobilaznom degustacijom, kao najboljom reklamom za prodaju.
Beogradska firma ALTAMED ce za sest dana, koliko je planirano, sokobanjskim gostima i mestanima predstaviti REVITA dijetetske proizvode na bazi maticnog mleca - najsnaznije prirodne supstance koja stimulise i obnavlja covekov organizam.
Za jedanaest godina postojanja, Altamed je uspela da po sistemu MLM rasiri svoju mrezu u Srbiji, ali i po republikama bivse Jugoslavije, a od nedavno su izasli na trzista Madjarske i Poljske
Proizvodi REVITA nastali su u tesnoj saradnji ALTAMEDA i Ruske akademije nauka kao resenje zadatka kako da se ocuva zdravlje ljudima koji su izlozeni izuzetnim psiho-fizickim naporima. Svi proizvodi REVITA  kvalitetan su dodatak u pravilnoj ishrani, a proizvode se po najvisim standardima u Apotekarskoj ustanovi EKOFARM i kontrolu sirovina i kvaliteta gotovih proizvoda vrse za to najkompetentnije institucije u svim zemljama u kojima se REVITA plasira.
Gospodja Zivka Rituper, sponzor i promoter REVITE, iz Zajecara, ovaj posao radi vec cetiri godine, kaze da su REVITA proizvodi namenjeni svim uzrastima, od dojencadi i trudnica do starijih generacija, a narocito bolesnima jer pospesuje i ubrzava ozdravljenje. Zivka kaze da REVITA proizvode za sada najvise koriste sportisti, jer je najjaci prirodni biostimulator.
Istovremeno sa promoterima ALTAMEDA u Sokobanji boravi kosarkaski tim DIV BASKET, iz Beograda, koji vec cetiri godine postoji i isto toliko koristi REVITA proizvode.
Jedan od trenera tima, Dusko Grujicic, nam prica da on sam i njegova porodica vec godinama upotrebljavaju REVITU, jer zna sta je maticni mlec i kako deluje na ljudski organizam. Kosarkaski klub broji 150 clanova, uzrasta od 7 do 15 godina i svi koriste REVITU, kao biostimulans i zato sto zele da odviknu decu od gaziranih napitaka i sokova, zbog njihove stetnosti po zdravlje. Na obostrano zadovoljstvo saradjuju sa ALTAMEDOM: kosarkasi dobijaju REVITA proizvode, a uzvracaju reklamom istih noseci majice sa logom REVITE svuda gde gostuju.
Promocija REVITE u Sokobanji je do 21. avgusta, 2008. godine, pa izvolite - ucinite nesto za svoje zdravlje. Vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik