eBooking.rs

Prvi GREEN HEART FEST. Reč je o „rock“ festivalu, koji će trajati tri dana – 22. 23. I 24 jula. Odvijaće se na dva stejdža, dnevnom u Akva parku „Podina“ i večernjem, na centralnom trgu u Sokobanji. Muzički nastupi trajaće svakodnevno od 12:00 sati do jed

Green Heart Festival

Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja pripremila je bogat kulturno-umetnički program za nastupajuću sezonu. Program počinje već Prvog maja, koncertom grupe „Miligram“, na centralnom gradskom trgu. U junu je početak Banjskog kulturnog leta, koje će imati oko 80 sadržaja, pozorišnih predstava, koncerata i drugih muzičkih događaja, nastupa KUD-ova, zabavljača, mađioničara, St up komičara, lutkarskih predstava, plesača.... 25. juna planiran je koncert tokom održavanja tradicionalnog moto skupa i još jedan koncert na trgu u julu mesecu. 54. Festival Prva harmonika Sokobanja odvijaće se etapno: četvrtfinale u 7 gradova u Srbiji, BIH i Makedoniji, polufinale 16. I 17. Jula, dok je finale predviđeno za 13. 14. I 15. avgust. 
Veoma značajno je da Sokobanja ove godine dobija novi festival – 1. GREEN HEART FEST. Reč je o „rock“ festivalu, koji će trajati tri dana – 22. 23. I 24 jula. Odvijaće se na dva stejdža, dnevnom u Akva parku „Podina“ i večernjem, na centralnom trgu u Sokobanji. Muzički nastupi trajaće svakodnevno od 12:00 sati do jedan sat iz ponoći. U tri dana festivala, nastupiće preko dvadeset poznatih rok bendova i solo izvođača. U toku je izrada i usvajanje propozicija Festivala, od strane Saveta festivala koji je oformio Upravni odbor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja.