eSokobanja.rs

Prva harmonika Sokobanja 2008:: Pored mnogih koncerata i sportskih desavanja, Sokobanju, njene mestane i goste, polovinom avgusta ocekuje i finalno takmicenje 46. festivala "PRVA HARMONIKA SOKOBANJA 2008", koje ce biti odrzano 15. i 16. avgusta, na letnjoj pozornici VRELO, sa pocetkom u 20 sati.

prodajno mesto centar gradaPored mnogih koncerata i sportskih desavanja, Sokobanju, njene mestane i goste, polovinom avgusta ocekuje i finalno takmicenje 46. festivala "PRVA HARMONIKA SOKOBANJA 2008", koje ce biti odrzano 15. i 16. avgusta, na letnjoj pozornici VRELO, sa pocetkom u 20 sati.
Za razliku od polufinala, kada nije bilo revijalnog dela programa, u dve finalne veceri nastupice nasi renomirani i vrsni pevaci i muzicari. Prve veceri posetioce ce zabavljati i pesmom i zvukom sa harmonike, vratiti u godine pred kraj 20. veka, Novica Negovanovic, a druge veceri umilnim glasom srca ce razgaliti Gordana Stojicevic-Jankovic, nekada clanica grupe DJERDAN.
Gordana Stojicevic-JankovicCena ulaznice je samo 100,oo dinara, dok deca do 9 godina starosti ne placaju kartu. Od utorka, 12. avgusta, u centru Sokobanje, kod Milosevog Konaka, dve mlade i lepe devojke prodaju ulaznice, a u dane odrzavanja finala moci ce se kupiti i kod letnje pozornice, na mestu odrzavanja takmicenja.
Dodjite da slusamo harmoniku i uzivamo u pravoj, narodnoj pesmi. Vidimo se u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik