eSokobanja.rs

I ove godine po četrnaesti put, Planinarsko – smučarsko društvo Brđanka Aleksinac u saradnji sa Planinarskim društvom Oštra čuka Sokobanja organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje

planinarsko drustvo ostra cuka

26.03.2012. VEST – Pozdrav proleću

Tradicionalni planinarsko - pešački mataron "Pozdrav proleću" od Aleksinca do Sokobanje održan je ovog vikenda 14 put po redu, u organizaciji Planinarsko – smučarskog društva „Brđanka“ Aleksinac i Planinarskog društva "Oštra čuka" Sokobanja. U akciji je učestvovalo 20-ak Planinarskih društava i oko 350 planinara, a dužina staze bila je oko 30 km. Mladen Antić, predsednik PD Oštra čuka zahvalio je SŠ Branislav Nušić i OTKS Sokobanja koji su im omogućili da organizuju ručak za planinare u školskoj kuhinji. Organizatori su učesnicima akcije dodelili zahvalnice u amfiteatru u centru Sokobanje.

 


22.03.2012. VEST – Pozdrav proleću

I ove godine po četrnaesti put, Planinarsko – smučarsko društvo „Brđanka“ Aleksinac u saradnji sa Planinarskim društvom "Oštra čuka" Sokobanja organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje. Ove godine u akciji će učestvovati 20-ak Planinarskih društava i 250 do 300 planinara, a dužina staze je oko 30 km. Polazak je u nedelju, 25. marta, oko 9 h, ispred Doma kulture u Aleksincu. Dolazak na cilj je između 13 i 16 časova, u centru Sokobanje, ispred Miloševog konaka. OTKS Sokobanja organizuje ručak za planinare u bašti "Ozren" ili u školskoj kuhinji SŠ „Branislav Nušić“, u zavisnosti od vremenskih uslova. Podela zahvalnica obaviće se u 17 h.

 

 


22.03.2012. VEST – PD Oštra čuka, skupština

Skupština PD "Oštra čuka" održaće se u subotu 24. marta. Na dnevnom redu naći će se 2 tačke: Promena statuta i Akcija "Pozdrav proleću". Mladen Antić, predsednik PD "Oštra čuka" pozvao je sve članove sokobanjskog PD da prisustvuju Skupštini, koja će se održati u restoranu "Pod orahom" sa početkom u 12 časova.