eBooking.rs

Predsednik opštine Dimitrije Lukić i direktorka direkcije za urbanizam i izgradnju Violeta Kostić danas su obišli šumski put u ataru sela Resnik, čija je izgradnja počela juče./ U okviru redovnog održavanja lokalnih puteva na teritoriji naše opštine, Direkcija za urbanizam i izgradnju vrši popravku lokalnog puta prema Rujevici / Organizacija za turizam, kulturu i spor Sokobanja na ovogodišnjem 43. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu dobila je Zlatnu plaketu./ U okviru III olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, danas u sali hotela "Zdravljak" održana svečana sednica povodom Medjunarodnog dana starijih./ Crveni Krst opštine Sokobanja program brige o starima sprovodi od 2003. godine. Svakog utorka naši stariji sugradjani mogu doći u prostorije Crvenog krsta da izmere pritisak i šećer u krvi kao i svakog drugog dana kada osete potrebu

01.10.2010. Počela izgradnja šumskog puta u ataru sela Resnik

Predsednik opštine Dimitrije Lukić i direktorka direkcije za urbanizam i izgradnju Violeta Kostić danas su obišli šumski put u ataru sela Resnik, čija je izgradnja počela juče. Pored ovog šumskog puta, sredinom naredne nedelje počeće i izgradnja šumskog puta prema Vrmdžanskom jezeru. Izgradnju šumskih puteva u vrednosti od 4 400 000 dinara finansira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a izvođač radova je preduzeće za puteve iz Požarevca, koje je izabrano putem tenderske procedure. Predsednik Opštine Dimitrije Lukić i predsednik MZ Resnik Slaviša Stojanović veoma su zadovoljni kako se odvijaju radovi i nadaju se da će biti okončani u najkraćem roku na zadovoljstvo, kako meštana tako i turista jer se radi o putnom pravcu ka poznatom izletištu Jermenčić.


01.10.2010. VEST: Direkcija za urbanizam i izgradnju vrši popravku lokalnog puta prema Rujevici

U okviru redovnog održavanja lokalnih puteva na teritoriji naše opštine, Direkcija za urbanizam i izgradnju vrši popravku lokalnog puta prema Rujevici od regionalnog puta R 121-a. Dužina deonice puta je 3 km, i predstavlja prvu fazu radova u MZ Rujevica, kaže Violeta Kostić direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju.


01.10.2010. VEST: Zlatna plaketa Sokobanji na 43. Međunarodnom sajmu turizma

Organizacija za turizam, kulturu i spor Sokobanja na ovogodišnjem 43. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu dobila je Zlatnu plaketu. Komisija novosadskog sajma za ocenjivanje kvaliteta, dodelila je Organizaciji Zlatnu plaketu za visok kvalitet rada i obogaćivanje turističke ponude.


01. 10. 2010. VEST: U okviru III olimpijade sporta održana svečana sednica povodom Medjunarodnog dana starijih

U okviru III olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, danas u sali hotela "Zdravljak" održana svečana sednica povodom Medjunarodnog dana starijih. O problemima diskriminacije i nasilja nad starima, prisutnima je predavala mr Dragana Dinić, sociolog iz Instituta za političke studije, Centra za socijalnu politiku u Beogradu. Ljiljana Nestorović, sa Univerziteta III doba Djuro Salaj, govorila je o programskim zadacima ovog univerziteta, o zagovaranju doživotnog obrazovanja kao i o mogućnostima uključenja u aktivnosti univerziteta.


01. 10. 2010. VEST: Program brige o starima

Crveni Krst opštine Sokobanja program brige o starima sprovodi od 2003. godine. Svakog utorka naši stariji sugradjani mogu doći u prostorije Crvenog krsta da izmere pritisak i šećer u krvi kao i svakog drugog dana kada osete potrebu, kaže Milica Milenković, sekretar Crvenog krsta. U okviru programa brige o starima, volonteri Crvenog krsta posećuju starije osobe koje su najugroženije i čije su sposobnosti za izlazak i druženje smanjene. Danas povodom Medjunarodnog dana starijih, radnice Crvenog Krsta u Sokobanji čestitaju praznik svim korisnicima programa i ostalim starijim osobama i žele im dobro zdravlje.


01.10.2010. V E S T – Fudbal

U okviru petog kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, sutra se sastaju FK „Ozren“ i FK „Sloga“ iz Žučkovca. Utakmica se igra na stadionu „Bata Nole“ na Podini sa početkom u 15 časova i 30 minuta.

 

 – Fudbal, mlađi

U trećem kolu Lige pionira i mlađih pionira Borskog i Zaječarskog okruga, u nedelju 3. oktobra, pioniri i mlađi pioniri FK „Ozren“ dočekuju svoje vršnjake iz FK „BSK“ iz Bogovine. Utakmice se igraju na stadionu „Bata Nole“ i počinju u 10 i 11 ,asova i 15 minuta.

 – Opštinska liga

U okviru petog kola Opštinske lige, u nedelju na stadionu „Bata Nole“ na Podini sa početkom u 14 časova sastaju se FK „Ozren II“ i FK „Trebič.