eSokobanja.rs

U organizaciji agencije Melos Estrada, iz Beograda i pomoć prijatelja, SO Sokobanja i karate kluba Ozren Sokotop, iz Sokobanje, sinoć je, 18. avgusta, 2009. godine, na letnjoj pozornici Vrelo održan koncert novih Zvezda Granda

 

Nove-zvezde-granda   U organizaciji agencije "Melos Estrada", iz Beograda i pomoć prijatelja, SO Sokobanja i karate kluba "Ozren Sokotop", iz Sokobanje, sinoć je, 18. avgusta, 2009. godine, na letnjoj pozornici "Vrelo" održan koncert novih "Zvezda Granda", top 12.  Po još nezvaničnim podacima organizatora prodato je oko 2.700 ulaznica, a računa se da je bilo blizu tri hiljade posetilaca. Najavljen još pre desetak dana koncert je izazvao pažnju i veliko interesovanje i s toga je razumljivo da je letnja pozornica bila popunjena, što odavno nije.
Nove-zvezde-granda 2009     Koncert je otpočeo nešto posle 21 čas, prozivkom učesnika, mladih pevača, što je na veoma duhovit način činio njihov kolega, Saša Kapor, takođe jedan od zvezda Granda. Već od prve pesme videlo se da će ovaj nastup novih zvezda srpske estradne scene ostati u sećanju mnogih. Buru oduševljenja publike izazvao je Darko Lazić, ovogodišnji pobednik u takmičenju Grandovaca, svojim zaista lepim glasom i glasovnim mogućnostima. Ništa manje za njim ne zaostaju ni ostalih jedanaest i ako ćemo da budemo realni, a trebalo bi, ova generacija pevača je najbolja do sada. Šezdeset otpevanih pesama, bez predaha, sve vreme na bini, uz neumorno đuskanje i animiranje publike, ne može nikog ostaviti ravnodušnim i zato ih je publika toliko bodrila, bacala ruže, plišane medvediće i srca na binu i pozdravljala ovacijama.
      Nažalost nismo imali priliku da sa nekima od njih porazgovaramo, jer su ih menadžeri i snagatori prosto utrpali u kombi sa kojim su doputovali u Sokobanju, ali ostavili su lep utisak i možemo samo da poželimo da ih ponovo vidimo u Banji pod Ozrenom. U grupi ili pojedinačno, svejedno, svakako su odlični!
     Vidimo se u Sokobanji!


Sokobanja, 19.08.2009.g.
tekst i foto:
V.S. Putnik