eSokobanja.rs

IV Maraton želja ,manifestacija zabavnog karaktera i ove godine izazvala je veliko interesovanje turista / IV Maraton želja, manifestacija koja je zvanično deklarisala Sokobanju kao destinaciju koja pored potpunog užitka, pravog odmora i dobrog provoda pruža i mogućnost ispunjenja želja, održaće se 3. i 4. septembra.maraton želja strelica05.09.2011. VEST – Maraton želja

IV Maraton želja ,manifestacija zabavnog karaktera i ove godine izazvala je veliko interesovanje turista. Učesnici su u subotu i nedelju prošetali najživopisnijim delom sokobanjskog kraja i posetili 6 lokacija: Drvo želja, Bogorodicu u steni, Izvor Rujnik, Stenu ljubavi, vodopad Ripaljku i Grudonjske vodenice. Na jednom od lokaliteta, učesnici su imali mogućnost da izvuku i zanimljive nagrade. Javno izvlačenje nagrada obavljeno je sinoć u centru Sokobanje, na trgu ispred Miloševog konaka. Po obavljenoj dodeli nagrada održan je koncert grupe „Garavi sokak”.


29.08.2011. VEST – Maraton želja

  IV Maraton želja, manifestacija koja je zvanično deklarisala Sokobanju kao destinaciju koja pored potpunog užitka, pravog odmora i dobrog provoda pruža i mogućnost ispunjenja želja, održaće se 3. i 4. septembra. Ova manifestacija okuplja veliki broj učesnika koji imaju zadatak da obidju najživopisnija sokobanjska izletišta i lokacije koje po narodnom verovanju ispunjavaju želje. Manifestacija traje dva dana. Prvog dana svi učesnici obićiće Drvo želja, Bogorodicu u steni i izvor Rujnik, a drugog Kamen ljubavi, vodopad Ripaljku i etno kutak Grudonjake vodenice, gde će se nalaziti instruktori OTKS. Za sve učesnike obezbedjene su brojne nagrade, a izvlačenje nagrada obaviće se 4. septembra na centralnom gradskom trgu od 20 sati, nakon čega će svi prisutni moći da uživaju u koncertu grupe Garavi Sokak.