eSokobanja.rs

Muzički spektakl u Sokobanji 30.04.2016.godine! OTK Sokobanja, organizuje koncert, verovatno trenutno najpopularnijeg i najatraktivnijeg muzičkog satsava na Balkanu - grupe „Miligram“

Muzički spektakl u Sokobanji 30.04.2016.godine – koncert grupe „Miligram“ na centralnom banjskom trgu!

Miligram Sokobanja Prvi maj
Više desetina hiljada turista posećuje Sokobanju svake godine tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Izletišta na teritoriji opštine, Lepterija, Sesalačka pećina, Vrelo Moravice, Vrmdžansko i Bovansko jezero i nekoliko na Ozrenu već su uređena za prihvat gostiju i tokom vikenda u aprilu beleže veliku posećenost. 
Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, u petak 29. aprila, organizuje tradicionalni prolećni Festival cveća i ukrasnog bilja na memernom šetalištu, koji će trajati do 6. maja. 
Sve turiste koji prvomajske i uskršnje praznike provedu u Sokobanji i meštane Sokobanje, u subotu, 30.04.2016.godine, od 20:00 sati, na centralnom gradskom trgu očekuje jedinstven muzički događaj. Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, organizuje koncert, verovatno trenutno najpopularnijeg i najatraktivnijeg muzičkog satsava na Balkanu - grupe "Miligram".