eSokobanja.rs

IZLOZBA PASA:: Na sprtskim terenima hotela Zdravljak u Sokobanji, u vecernjim satima 26. jula, 2008.godine, odrzana je prva "Nacionalna smotra" pasa svih rasa. - Pored Kinoloskog drustva Sokobanja, organizaciju izlozbe su pomogli SO Sokobanja, Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja i Lovacko udruzenje "Soko" iz Sokobanje,- rekao nam je Vojislav Misljenovic, predsednik Kinoloskog drustva Sokobanja.

NapoleonNa sprtskim terenima hotela Zdravljak u Sokobanji, u vecernjim satima 26. jula, 2008.godine, odrzana je prva "Nacionalna smotra" pasa svih rasa.
- Pored Kinoloskog drustva Sokobanja, organizaciju izlozbe su pomogli SO Sokobanja, Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja i Lovacko udruzenje "Soko" iz Sokobanje,- rekao nam je Vojislav Misljenovic, predsednik Kinoloskog drustva Sokobanja.
Izlozba se odvijala u cetiri ringa. a najvise pasa je bilo u ringu za lovacke pse. Ukupno je bilo prijavljeno 225 pasa iz 60 rasa.
Zavrsnicu i podelu pehara i diploma, pokvarila je kisa, koja vec danima pada u Sokobanji.
Izlozbu je otvorio predsednik opstine Sokobanja, Dimitrije Lukic, koji je pozeleo da ova smotra postane tradicionalna.
Prema recima Vojislava Misljenovica, nadamo se da hoce, jer se vec prave planovi za sledecu godinu.
Hotelu Zdravljak i osoblju, na celu sa Slavisom Milivojevicem, sve pohvale za pripremu ringova i prihvatanje gostiju iz nekoliko gradova Srbije, ali i iz inostranstva.
Vidimo se u Sokobanji, dogodine!

Opsti utisak i misljenje delegata:

- Veoma lep teren sa velikim brojem posetilaca. Nazalost kisa je veoma jako padala sto je ometalo rad izlozbe, ali bez obzira na sve izlozba je zavrsena do kraja u najboljem redu. Izlozbu je otvorio predsednik opstine Sokobanja sto ukazuje na podrsku nadleznih organa kinologije u Sokobanji. Svakako K.D. Sokobanja zasluzuje izlozbu u 2009.godini".

autor:

Vladimir S. Putnik