eSokobanja.rs

Davno je rečeno da prave fotografije pravi srce - a ne objektiv! Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja - organizuje nov nagradni konkurs III FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2010 - koji će biti otvoren do 1. avgusta 2010. Svi zainteresovani fotografi amateri - a ima ih, zaista, veoma obdarenih - imaju još vremena da pošalju svoje najlepše fotografije.

Konkurs za
   fotografe
   amatere!


Davno je rečeno da prave fotografije "pravi" srce - a ne objektiv!
   Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja - organizuje nov nagradni konkurs "III FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2010" - koji će biti otvoren do 1. avgusta 2010.
   Svi zainteresovani fotografi amateri - a ima ih, zaista, veoma obdarenih - imaju još vremena da pošalju svoje najlepše fotografije.
   ŠTO PRE - TO BOLJE!
   Tema ovogodišnjeg konkursa je „Sokobanja-Zeleno srce Srbije“.
   Svaki učesnik ovog izuzetnog konkursa treba da, uz odgovarajuću prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u - i to lično! - u prostorije Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja - ili poštom! - na adresu: Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja.         
   Prema propozicijama - fotografije treba da budu dimenzija 2000 x 1500 pixels; rezolucije 72 dpi.
   Prijem fotografija trajaće do 1. avgusta 2010, a proglašenje pobednika je na svečanosti 21. avgusta, u Galeriji - legatu “Miluna Mitrovića”, kad će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor.
   Dodatne informacije, mogu se dobiti putem telefona na broj 018/ 833-988 ili 064 856-88-08, odnosno putem e-maila: otks_sokobanja@beotel.rs
 
   oOo