eSokobanja.rs

Prvog vikenda u septembru, 5. i 6. ove godine, za sve goste, ali meštane Sokobanje, priređuje se Drugi maraton želja. Kao i prošle godine maraton traje dva dana i za to vreme svaki učesnik treba da poseti šest lokacija i proveri koliko je srećan, poželevši nešto lepo da mu se dogodi.

 Prvog vikenda u septembru, 5. i 6. ove godine, za sve goste, ali meštane Sokobanje, priređuje se "Drugi maraton želja". Kao i prošle godine maraton traje dva dana i za to vreme svaki učesnik treba da poseti šest lokacija i proveri koliko je srećan, poželevši nešto lepo da mu se dogodi. "Želje ne mogu da čekaju", poručuju iz OTKS- Sokobanja, koja je organizator maratona. Zato dođite u Sokobanju da ih ispunite na vreme i osvojite vredne nagrade!
     Start trke je kod Turističko-informativnog centra, preko puta Zavičajnog muzeja i od punkta kod Miloševog konaka, u 10 sati, a na svakoj od lokacija koje se moraju posetiti, sačekaće Vas ljubazno osoblje OTKS-a i overiti Vam kupone koji se nalaze na prijavi za maraton želja. Prijave se mogu preuzeti u Turističko-informativnom centru, ul. Trg Oslobođenja 2, u kojima se nalaze precizna  uputstva.
     Izvlačenje nagrada je u nedelju uveče, od 20 sati na trgu kod Miloševog konaka, uz koncert "OT" benda (Operacija trijumf). Zabavite se i sačekajte da Vam se želje ostvare!
     Vidimo se u Sokobanji!


Sokobanja, 26.08.2009.g.
tekst i foto:
V.S. Putnik