eSokobanja.rs

U sokobanjskim hotelima sve je spremno za doček Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti./ Organizacija za turizam,kulturu i sport u petak 31. decembra są početkom u 16 časova, organizuje doček Deda Mraza za najmlađe sugrađene./ Vaspitači Predškolske ustanove „Bucko“ i ove godine, već po tradiciji poriredili su za najmlađe novogodišnju predstavu.

28.12.2010. VEST – Doček u sokobanjskim hotelima

U sokobanjskim hotelima sve je spremno za doček Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. U Specijalnoj bolnici “Banjica” postoji veliko interesovanje turista i meštana za doček najluđe noći, tako da će sala i ove godine biti puna. Do sada je prodato 200 aranžmana, uglavnom dvodnevnih i trodnevnih, i oko 220 karata za doček. Doček Nove godine košta 4000 a repriza 2000 dinara. U hotelu “Zdravljak” popunjenost kapaciteta za novogodišnje praznike je 100%, što je više nego prošle godine.Prodati su svi aranžmani i 40-ak karata za doček. Novogodišnju noć u ovom hotelu dočekaće oko 450 gostiju. Za doček treba izdvojiti 4000 dinara a za reprizu 2400. U hotelu “Moravica” ove godine je znatno slabije interesovanje za doček Nove godine u odnosu na prethodne godine. Do sada je prodato je 70 % aranžmana uglavnom dvodnevnih i trodnevnih i samo 20-ak karata za doček. Doček Nove godine košta 4500, a repriza 2500 dinara.

 – Doček Deda Mraza

Organizacija za turizam, kulturu i sport u petak 31. decembra są početkom u 16 časova, organizuje doček Deda Mraza za najmlađe sugrađene. Pre toga biće izvedena pozorišna predstava u anfiteatru kod Amama. Za prvi januar za banjske goste biće organizovana manifestacija ‚‚Dobro jutro u Ozren Bašti‚‚ uz grejanu rakiju, čaj i trubače, saznajemo od direktora OTKS Bratislava Majkića.

 – Novogodišnja predstava u vrtiću

Vaspitači Predškolske ustanove „Bucko“ i ove godine, već po tradiciji poriredili su za najmlađe novogodišnju predstavu. Sala sokobanjskog vrtića orila se od muzike, šale i dečijeg smeha, Buckići su zajedno sa vaspitačima dočekali Deda Mraza koji je podelio poklone svim vaspitno obrazovnim grupama. Ovogodišnja predstava nosila je naziv „Na krovu mašte“.28.12. 2010. VEST: KARATE, POLAGANJE

Svake godine na kraju prvog polugodišta pred Novogodišnje praznike Karate klub "Ozren-Sokotop" organizuje polaganje za žuti, narandžasti, zeleni, plavi i braon pojas. Za ova zvanja sutra polaže tredesetak kandidata uzrasta od 5 do 15 godina, saznajemo od trenera kluba, Tanje Ivić. Polaganje će se održati u sali O. Š. "Mitropolit Mihailo" sa početkom u 19h. Nadamo se da će svi naši kandidati položiti, kaže Tanja Ivić.