eBooking.rs

Projekat Srednjoškolci za srednjoškolce koji je zasnovan je na Danu volontiranja osmišljen je da određeni broj srednjoškolaca ne pohađa nastavu tog dana već volontira u lokalnim preduzećima

 Dan volontiranja 2. decembar.

volonteri sokobanja

02.12.2011. VEST – Dan volontiranja

Učenici SŠ "Branislav Nušić" obeležavaju Dan volontiranja tako što volontiraju u lokalnim - javnim i privatnim preduzećima, a učešće je uzelo 40-ak volontera. Dnevnice koje učenici zarade u okviru projekta "Srednjoškolci za srednjoškolce" uplaćivaće se u prvi srednjoškolski fond "Srednjoškolci za srednjoškolce" koji je osnovan od strane Unije srednjoškolaca Srbije. Projekat se drugi put zaredom realizuje i ideja je da bude samoodrživ. To znači da će se mali deo fonda ostavljati za pokretanje projekta naredne godine. Nedelju dana nakon volontiranja biće otvoren konkurs "Kultura mladih u školama" gde će učenici imati priliku da konkurišu sa svojom projektnom idejom na temu razvijanja kulture u svojim školama.

 


 

 Sokobanjski srednjoškolci ove godine obeležiće Dan volontiranja 2. decembar.

  Projekat "Srednjoškolci za srednjoškolce" koji je zasnovan je na Danu volontiranja osmišljen je da određeni broj srednjoškolaca ne pohađa nastavu tog dana već volontira u lokalnim preduzećima. Dnevnice koje učenici zarade uplaćivaće se u prvi srednjoškolski fond "Srednjoškolci za srednjoškolce"koji je osnovan od strane Unije srednjoškolaca Srbije. Nedelju dana nakon volontiranja biće otvoren konkurs "Kultura mladih u školama" gde će srednjoškolci imatipriliku da konkurišu sa svojom projektnom idejom na temu razvijanja kulture u svojim školama. Lokalni koordinator Isidora Jakšić ovom prilikom još jednom je pozvalae sve preduzetnike na teritoriji naše opštine da se uključe u ovaj projekat, podrže mlade i pruže im priliku da volontiraju u njihovim preduzećima.

Upozorenje!

Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, umnožavanje i prikazivanje teksta "Radio televizije Sokobanja" sa sajta www.sokobanja.com, može biti predmet spora pred Osnovim sudom u Zaječaru sudska jedinica Sokobanja.