ŽIČARA: PARK - JANIOR

ŽIČARA: PARK - JANIOR:: Da, da... od Parka, s onog mesta gde je nekad bilo dečje igralište, koliko se sećam, treba da polazi žičara, pa, preko glavne ulice - atrakcija!

3 Jul 2016

Da, da... od Parka, s onog mesta gde je nekad bilo dečje igralište, koliko se sećam, treba da "polazi" žičara, pa, preko glavne ulice - atrakcija!... kabine! - pa preko Čuke... Vrela... Kraljeve livade... do Janiora! A tamo, dva montažna dvorca, jedan za decu i mlade a drugi za odrasle. Dečji mlečni restoran... a za odrasle riblji i vegetarijanski restoran!
A zimi, mogla bi se napraviti i mala, sasvim mala skijaška staza za decu i početnike! Za vreme blagih zimskih sunačanih dana, tu bi se posetioci mogli i sunčati, sunce je zdravo kad je blago, a najblaže je zimi... na snegu se najlepše crni, itd.
Svaki posetilac dobija potvrdu da je bio na Janioru: pečat, potpis i fotografija u prirodnom ambijentu!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt