Ženske erogene zone

Ženske erogene zone:: Jeste li, već, istraživali? Usne, vrat, uši, grudi, perineum, klitoris, zadnjica, tačke

15 Jul 2013

Jeste li, već, istraživali? Ili, tek, imate nameru da pođete u ekspediciju? Dok ste, još, na startu, poklanjamo vam mali putokaz...

Njen vrat

Vrat je, verovatno, jedna od najerogenijih tačaka na predivnom ženskom telu. Strastveni poljupci po ženskom vratu, sigurna su "ulaznica" za raj... pardon!... dobar seks. Pritom, treba imati na umu nekoliko stvari od kojih je jedna da žene, ipak, ne vole "šljive" po vratu kao što smo mi ("kreteni") mislili u pubertetu. Zato se kontrolišite tokom ljubljenja. Ne ostavljajte "parametre". Takođe, usne treba da vam budu vlažne - ali ne toliko da balavite! Prekrijte različite delove njenog vrata nežnim poljupcima koristeći delove oko ušiju za posebnu stimulaciju. Lagano grickanje i dahtanje može dodatno pomoći. Počnite lagano i nežno, a kako se strasti "zagrevaju", pređite na "vrelije" i „divlje“ poljupce koji će sasvim „raspaliti vatru“.

Njene uši

Oko ušiju (i u njima!), nalaze se mnogi nervni završeci koji ih čine veoma osetljivim na dodir. Koristite jagodice kažiprsta i palca za masiranje spoljnih delova ušiju laganim pokretima. Nežno stiskajte ušne školjke, istražujte predeo iza ušiju usnama i jezikom, i duboko ali nežno izdahnite vazduh u njene uši. Nemojte se stideti da ispuštate uzdahe dok joj grickate i ljubite uši jer to žene naročito uzbuđuje. Ipak, budite obazrivi da ne pređete "tanku liniju" između senzualnosti i balavljenja!

Njene usne

Greška broj jedan, koju većina muškaraca pravi (naročito onih u dugim vezama) je "nedovoljno ljubljena". Većina žena voli da se ljubi i mnoge se žale kako muškarci zapostavljaju ovaj aspekt ispoljavanja ljubavi i privlačnosti. Ali, nije dovoljno samo više poljubaca, važan je i kvalitet. Pokušajte s promenom jačine (ljubite prvo mekano i nežno, zatim strastvenije, pa, zatim, ponovo usporite).
Posle ljubljenja njenih usana, pređite na jagodice, kapke, čelo, nos, vrat i uši.
Ako tokom ljubljenja milujete njeno telo rukama (što je dobro), pokušajte da napravite pauzu i da se koncentrišete samo na poljupce, i dopustite njoj da vam diskretno da do znanja kad da nastavite.

Njena kosa

Sigurno ste primetili da se većina žena igra svojom kosom? To nije, samo, posledica nervoze, već zato što im prija. Velika je verovatnoća da će isto želeti i od vas. "Skalp" može biti veoma osetljiv na stimulaciju, a pošto ona verovatno neće očekivati da ćete tom delu posvetiti dovoljno pažnje, iznenadite je!
Dok je ljubite, nežno joj provlačite prste kroz kosu ili masirajte "skalp". Ipak, počnite polagano ispitujući "teren" jer neke žene imaju fobiju od dodirivanja kose i potencijalnog kvarenja frizure!

Njene grudi

Ženske grudi su svim muškarcima poznata i zabavna teritorija za istraživanje. Greška koju obično čine je preterana stimulacija pre nego što je žena zagrejana i spremna.
Takođe, ženske grudi mogu biti naročito osetljive tokom menstruacije, pa je u tom periodu svaka preterana stimulacija često bolna.
Pokušajte s „manje-je-bolje“ pristupom. Dodirujte joj grudi, nežno, zatim malo odmaknite ruku, pa opet nastavite. To omogućuje dodatan trenutak isčekivanja koji je naročito erotičan. Stimulacija mora biti nežna i postepena dok se bradavice ne ukrute i ne koncentrišete se isključivo na njih.
Cela dojka je bogata nervnim završecima i sve grudi (svih veličina) - jednako su osetljive na dodir. Tajna je u postepenom pristupu. Sve erogene zone su naročito osetljive na dodir uključuju bradavicu i areolu (ružičast krug oko bradavice).
Jedna od najosetljivijih tačaka koja se često ignoriše je donji deo grudi. Dok joj ljubite i dodirujete grudi, pokušajte da počnete od spolja ka unutra, lagano kružeći. Moguće i je da će vam partnerka povući ruku ili glavu - direktno na bradavice! Ipak, ne žurite nego je "zadirkujte". Prvo lakim stiskom prstiju opipajte čvrstinu bradavica pa onda počnite da ih stimulišete bilo prstima ili usnama. Važno je imati na umu da neke žene vole grublju igru s bradavicama dok su ostale vrlo osetljive i potrebno im je nežno dodirivanje. Otkrijte kojoj grupi pripada vaša parnerka proučavajući njene reakcije.

Njen perineum

Perineum je oblast između vagine i anusa, vrlo osetljiva za većinu žena i često neistražena. Građena je od tkiva sličnog vaginalnim usnama, pa ima dosta nervnih završetaka. Takođe, ima onaj elemanat intimnosti koji može biti dodatno uzbudljiv.

Nj. V. Njen Klitoris

Klitoris se nalazi na gornjem sastavu unutrašnjih vaginalnih usana, u vidu malog ružičastog zadebljanja. Ženama prijaju različiti nivoi direktne stimulacije klitorisa. Neke obožavaju da ga snažno oralno ili ručno stimulišete, dok je to drugima krajnje neprijatno. Možete naići i na one kojima direktna stimulacija nikako ne odgovara. Cilj, ipak, ostaje isti jer ga možete stimulisati i indirektno, preko vaginalnih usana, što će smanjiti nadražaj. Ako se žena prethodno dovoljno uzbudi kroz predigru, verovatno joj direktna stimulacija neće biti nimalo neprijatna već izuzetno prijatna. Činjenica je da je velikoj većini žena potrebno da se prilično uzbude (pri tom se klitoris napuni krvlju i natekne, nešto poput vašeg penisa!... u malom!) pre nego što počnete s direktnom stimulacijom klitorisa.

Njene ostale nežne tačke

Evo prostora za ispoljavanje vaše kreativnosti. Pokušajte s nežnim ljubljenjem ili milovanjem zadnjeg dela kolena, unutrašnjosti ruku i butina ili dlanova. Žene vole da im se ovi delovi tela miluju i ljube. Dajte prednost nežnoj stimulaciji nad grubosti. Mnogi ni ne pretpostavljaju da će nežni poljupci duž unutrašnjih strana ruku ili butina biti toliko erotični! Koža je, ipak, najveći organ, zato je neumorno istražujte!

Njena zadnjica

Masaža zadnjice od spolja ka unutra, prema genitalijama i perineumu - biće vrlo prijatna većini žena. Možete koristiti i sredstvo za masažu ili baby ulje. Nek vam ovo bude uvod u neku od omiljenih poza.
Dobro more!...

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt