Vladimir S. PUTNIK

Vladimir S. PUTNIK, je rođen u Beogradu, 20. avgusta,1960. godine, ali od svoje osamnaeste godine živi u Sokobanji, koju smatra drugim zavičajem.

22 Jun 2017

Vladimir S. Putnik Vladimir S. PUTNIK, je rođen u Beogradu, 20. avgusta,1960. godine, ali od svoje osamnaeste godine živi u Sokobanji, koju smatra drugim zavičajem. Piše rodoljubivu, duhovnu, ljubavnu i poeziju za decu, sa kojima se rado druži i pomaže im da se u najlepšem svetlu predstave javnosti i ljubiteljima poezije u Srbiji. Jedan je od osnivača Književnog kluba "Sokolovo pero", u Sokobanji, u septembru, 2002. godine, ali više nije član tog kluba, jer uspeh njegov i još troje, sad bivših članova, smeta nekim sujetnim, ljubomornim i taštim osobama u klubu.
Član je SKOR-a, i književnih klubova: "Karađorđević", iz Beograda, "Dušan Matić", iz Ćuprije i "Udruženja književnika Branko Miljković", iz Niša.
Dobitnik je mnogih nagrada, priznanja i pohvala za poeziju, ali i za ikonopisanje, od kojih je najznačajnija i najdraža nagrada muzeja Srpske pravoslavne Crkve, treća nagrada, za ikonu Srpskih novomučenika Jasenovačkih, 1991. godine.
Osim poezije i ikonopisanja, bavi se novinarstvom, a njegovi tekstovi se mogu čitati i na internetu, na sajtu www.sokobanja.com, stranica Vesti.
Živi i stvara u Sokobanji i želja mu je da se obnove porušeni stubovi srpske kulture, pali pod najezdom trulo-zapadnjačkog i orijentalnog prostakluka!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt