TEKSAS SE OTCEPLJUJE OD SAD!

TEKSAS SE OTCEPLJUJE OD SAD:: Prenosimo, u celosti, crno-na-belo... Čak Noris poručio Obami: Teksas se otcepljuje od SAD...

24 Februar 2008

Prenosimo, u celosti, crno-na-belo...
Čak Noris poručio Obami:
Teksas se otcepljuje od SAD...
Legenda američkih akcionih filmova, najavila je u kolumni koju piše za "WORLD NET DAILY" - ideološki rat predsedniku Baraku Obami. Noris je ljutito upozorio da će se, ako Obama nastavi s "levičarenjem", Teksas otcepiti od ostatka SAD i da će se on kandidovati za predsednika te samostalne i naftom bogate države.
- Od istočne obale prema zapadnoj, Amerika se sve više i više udaljuje od vizije koju su imali njeni tvorci - kaže Noris.
On se u kolumni poziva na Džordža Vašingtona i njegov savet da je poželjno biti što manje politički povezan sa stranim nacijama, kao i na upozorenje Tomasa Džefersona da "vladarima ne smemo da dopustimo da nas opterećuju dugovima".
- Koliko će još to Amerikanci da podnose?! Kad će biti dosta?!
A revolucija će krenuti u Teksasu - upozorava Noris. I onda će on postati predsednik... Tu, ipak, nije kraj Norisovim mudrostima...
- Ne kažem da se ni ostale države neće pobuniti, ali Teksas ima istoriju kojom može da dokaže svoj inat. Svi se sećamo da je Teksas bio slobodan pre nego što je ušao u američku Uniju. Od 1836. do 1846, Teksas je bio zasebna republika.
- Svi koji su neko vreme proveli ovde, dobro znaju šta ćemo mi, Teksašani, učiniti ako situacija u Americi postane preteška - piše Noris koji je svojim čitaocima predstavio pregled istorije Teksasa.
Obama je preživeo predizborne bitke s Hilari Klinton i Džonom Mekejnom, izvukao se iz skandala s optužbama na račun guvernera Roda Blagojevića, odoleva kritikama republikanaca u Senatu, ali, izgleda da je u Norisu - Vokeru, teksaškom rendžeru kog prati reputacija nepobedivog, najzad naišao na dostojnog rivala.

R. Bulatović

P. S.
Legende o Čaku:
- Suze Čaka Norisa leče rak. Šteta što nikad nije zaplakao.
- Kad Čak radi sklekove, on se ne odiže od zemlje već gura zemlju nadole.
- Čak Noris ne spava, on čeka.
- Čak Noris je jednom ubio dva kamena pticom.
- Čak Noris nikad neće doživeti srčani napad jer njegovo srce nije toliko glupo da ga napadne.
- Čak Noris je jednom popio celu bočicu tableta za spavanje, onda je morao da trepne.
- Čak Noris zna poslednju brojku matematičke konstante pi.
- Čak Noris može da zalupi rotirajuća vrata.
- Čak Noris ne nosi sat jer on, sam, odlučuje koliko je sati.
- Čak Noris seks ne smatra seksom ako žena preživi.
- Čak Noris nikad nije osvojio "Oskar" za glumu jer Čak Noris čak i ne glumi.
- Čak Noris je jedini čovek koji je pobedio zid u partiji tenisa.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt