ŠTA VAM OBEĆAVAJU ZVEZDE

Drage moje i dragi moji... jeste da je Nova godina malo odmakla, ali, ne zamerite na čekanju, zvezde su daleko pa dok nam je stigao ovaj paketić - ŠTA VAM OBEĆAVAJU ZVEZDE U 2009.

6 Januar 2007

Drage moje i dragi moji... jeste da je Nova godina malo odmakla, ali, ne zamerite na čekanju, zvezde su daleko pa dok nam je stigao ovaj paketić - ŠTA VAM OBEĆAVAJU ZVEZDE U 2009.
Predvidjanja za Vaš znak, čitajte širom otvorenih očiju, to je namenjeno Vama... a znak partnera/partnerke... pa, onako, krišom... tek da se informišete... i da znate kako da se ravnate...
Pa, da podjemo, redom...

OVAN
Vaše interesovanje u 2009. biće usmereno na različita područja. To znači, budite spremni da balansirate, kao i da se koncentrišete u pogodnom trenutku. Koji je taj trenutak, prepoznaćete po jednom odredjenom znaku i, kad otkrijete da to funkcioniše, besprekorno, pohvalite nas, zaslužili smo. Nek Vas ne bune iznenadna raskršća, sreća je na Vašoj strani. Naročito sredinom proleća imate tri prilike: prvu možete preskočiti ali drugu i treću ne ispuštajte, nećete zažaliti. Na ljubavnom planu, sledite svoje srce. Neće biti ni pomena o raskidu, zato, uživajte. U drugom delu godine, nova veza na vidiku, biće, to, veliko iznenadjenje za Vas. Na leto, obećava Vam se veridba, gle! A kad je veridba tu, ni brak ne može biti daleko! Uspešna godina za Vas. Nove mogućnosti, ne "morske", ali, ipak, značajne. Imate izgleda za poslovno putovanje s kojeg ćete se vratiti s prolaznim nezadovoljstvom.

BIK
Godina promena. Mladim Bikovima su vrata otvorena, sredovečni će tapkati u mestu a stari Bikovi će evocirati uspomene iz srednjeg doba. Na početku godine, zanimaće Vas drugi, ali će taj interes oslabiti sredinom godine. Više pažnje sebi. U drugom delu godine, a naročito početkom zime, moraćete se suočiti s usamljenošću koju ćete, ipak, posle malih lomova rešiti na obostrano zadovoljstvo. Prema tom, ostanite čvrsti. Veridba, brak, porodica, to će biti Vaša tema od sredine godine pa do sredine jeseni. Nažalost, oni kod kojih je sazrevao prekid veze, to će i doživeti. Ali, posle kratkotrajnog zatišja, nova ljubav se radja! U biznisu, sve najbolje. Osrednji dobitak u igri na sreću. Vaši brojevi su: 13, 14, 16 i 25.

BLIZANCI
Porodični problemi u prvom delu godine. Nešto, od tog, uspećete da rešite, ali, ipak, većina problema će ostati i tištaće Vas do kraja godine. U jesen, ljubav i strast. Bićete žedni za novim stvarima. Nesporazumi u drugom delu godine, izgladiće se i to tako što ćete stvar uzeti u svoje ruke. Bravo! U ovoj godini bićete više u plusu nego u minusu!

RAK
O, o, o... stare rane će Vas ponovo zaboleti! Najviše će Vas razočarati Vaši bližnji. S osmehom gledajte u budućnost, pa će se i ona Vama osmehnuti. Veridba i venčanje. Nove poslove započinjite krajem jeseni, ne pre. Neko na M će Vas veoma obradovati, za tri dana, ili za tri sedmice ili za tri meseca. Setite nas se, zaslužili smo.

LAV
Doživećete mnogo lepih iznenadjenja, i to sredinom godine. Što god započnete, trudite se da završite do kraja i bićete zadovoljni. Ne činite prenagle pokrete, zaključke, popravke, od Vas se, u 2009, očekuje analitičko razmišljanje a ne donošenje odluka preko kolena. Vaš moto u ovoj godini biće: Radi se da se živi, a ne živi radi posla!... Eh, Lavovi, menjao bih se s Vama!

DEVICA
Godina Vam neće biti naklonjena, čak i ako se budite trudili iz petnih žila. Zato, budite oprezni da se nekako, do kraja godine provučete kroz iglene uši! Važno je da verujete u sebe i uspeh neće izostati. Bićete u situaciji da ispitate mnoge svoje odluke, ali, to će Vam pomoći da progledate i stanete na svoje noge. Trudićete se da izbegnete nova poznanstva, ali, bićete, samo, delimično u pravu. Ako prepoznate jedan znak, običan, svakodnevan, to će Vam biti signal da učinite prvi korak i nećete se pokajati. Taj znak ćete prepoznati po tri stvari: brzina, neobična reč i nešto vezano za tečnost.

VAGA
Bez značajnih promena. Opšta stabilnost, ali i žabokrečina. Zato, pokušajte da ubrzate stvari, da popu kažete pop a bobu bob! Na jesen, opet ćete biti na starim lovorikama. Samo izdržite, isplatiće se. Samci će žudeti za novom vezom, a bračni će se saplitati o govor. Vaši srećni brojevi su: 7, 24, 27 i 37.

ŠKORPIJA
Ukoliko iskoristite ukazane prilike, a biće ih više od četiri, bićete zadovoljni. Na poslovnom planu ništa novo. Nećete putovati, ali, zato, doputovaće Vama. Krajem godine, dobićete skromnu povišicu. I jedno pismo koje će uneti nemir u Vašu dušu. Samo hrabro. Veće kupovine ostavite za kraj leta ili, čak, početak jeseni.

STRELAC
U prvom delu 2009, plašićete se samoće. Bićete lenji, bez ideja i, naravno, bez radosti jer radost traži akciju, što, Vama, naročito sredinom godine, neće biti moguće. Menjajte se i dozvolite osećanjima da bujaju. Ne ulazite u sukobe s kolegama, prijateljima, susedima, izvući ćete deblji kraj, a, to, svakakao, ne želite. Šanse za nov posao ili promenu posla tek krajem leta.

JARAC
Nove vesti i promene. Ne budite cepidlake, Jarčevi. Ukoliko, sredinom proleća, predjete jednu prepreku, bićete zadovoljni preko svake mere sve do sredine jeseni ili početka zime. Budite oprezni, u pitanju su boje. Biznis osrednji. Zdravlje će Vas poslužiti, ali i Vi ugadjate njemu. Na jesen neki stabilan posao, neki rad, neka provera. Ne okrećite ledja.

VODOLIJA
Bićete u pozitivi. Što se tiče ljubavi, ne tudite se, ljubav će pronaći Vas. U tom pogledu, 2009. će Vam se posrećiti. Ne ustručavajte se da drugima delite savete, iz tog ćete i Vi imati ne male koristi. Odmarajte se, više. Izbegavajte stresne situacije. Ne činite krupne korake pre zime.

RIBE
Prestanite da budete ljubomorni. Dosta je što je druga strana ljubomorna pa ne morate i Vi. Nedostajaće Vam neko blisko biće. Krajem leta, kraće putovanje na sever. Krajem jeseni, mali dobitak u vidu poklona, i to pokretnog. Obratite pažnju na deminutive, videćete zašto. U prvoj polovini godine i do sredine leta, zvezde Vam nisu naklonjene, imajte, to, na umu.

oOo

Izvin`te, zbog greške u svemirskoj pošti, došlo je do izostavljanja srećnih brjeva.
Dati su, samo, za Bika i Vagu, pa, naravno, ostali znaci vapiju za njima! Pa, pribeležite...

OVAN: 2, 4, 38,39
BLIZANCI: 17, 24, 28, 30
RAK: 2, 12, 13, 18
DEVICA: 24, 28, 29, 32
ŠKORPIJA: 9, 13, 23, 27
STRELAC: 4, 9, 15, 33
JARAC: 1, 10, 20, 21
VODOLIJA: 3, 4, 28, 30
RIBE: 4, 12, 22, 29

A ponavljamo srećne brojeve za BIKA i VAGU (koje smo objavili u prethodnom tekstu). Dakle...

BIK: 13, 14, 16, 25
VAGA: 7, 24, 27, 37

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt