Šta vam kaže seksi horoskop!

Astrološki znaci ispod pokrivača, to jest šta vam govore zvezde o vašem ljubavnom životu... e, pa, evo vam prilike da sve potanko saznate - i to u nekoliko reči! Sažetost je lepota mudrosti!

25 Novembar 2013

Astrološki znaci ispod pokrivača, to jest šta vam govore zvezde o vašem ljubavnom životu... e, pa, evo vam prilike da sve potanko saznate - i to u nekoliko reči! Sažetost je lepota mudrosti!
S kim ćete se, u seksualnom odnosu, najbolje slagati i kakvi su pojedini znaci u krevetu, molim, lepo! Koliko da ne lutate i, ne daj bože, zalutate - doznajte u ovom seksi horoskopu! Dakle...

SEKSI HOROSKOP: Ovan

Ovnovi često pokazuju egoistične osobine, nemaju mnogo interesa za misli i osećanja drugih. Ova ravnodušnost nije namerna jer se radi o unutrašnjoj, karakternoj prinudi. Jednostavno, Ovnovi moraju biti takvi kakvi su, pa ih, drage moje/dragi moji - tako i prihvatite!

SEKSI HOROSKOP: Bik

Rođeni u znaku Bika, naglašeni su hedonisti i ljubitelji estetike. Imaju izuzetno fizički i puteni pristup životu, kao i vrlo jaku potrebu za bliskošću, ljubavlju i sigurnošću. Čvrsta bića - nema šta!

SEKSI HOROSKOP: Blizanci

Ljubavni život Blizanaca je prema društveno prihvatljivim normama pomalo izvan kontrole jer, dok zanemaruju vlastite probleme, mešaju se u tuđe!

SEKSI HOROSKOP: Rak

Vodeni elemenat ovog astrološkog znaka - Raka - označuje osvježavajući, isceliteljski princip osećajnosti, uživljavanja i saosećanja s drugima. Rakovi su tajanstveni, mistični... i vole da iznenade! Pa, budite pripravni, bolje da znate nego da ne znate!

SEKSI HOROSKOP: Lav

Zvezda Sunce - naše Sunce - vlada ovim astrološkim znakom, i nije čudo što svi Lavovi traže i dobijaju "zvezdani" status u društvu. Eh, da sam i ja Lav/Lavica - bilo bi, drukčuje, sveeee!... Preterano su teatralni, a tuđi podsmeh je najgora noćna mora svakog Lava.

SEKSI HOROSKOP: Devica

Device vole da budu na usluzi drugima. Sklonost samopotcjenjivanju hrani njihovu skromnost i stidljivost. Savršenstvo za kojim tragaju u sebi, traže i u drugima... Bogami, lepo! Zvezde, hvala!...

SEKSI HOROSKOP: Vaga

Vage su veliki šminkeri. Na putu do uspeha, koriste se strategijom takta i laskavom diplomatijom tipa "ni za glavu - ni za rep"! Da bi se osećali celovitim, pokušavaju uskladiti sve suprotnosti u sebi i drugima. Da, da... da ne klima ni tamo ni amo!

SEKSI HOROSKOP: Škorpion

Škorpionska seksualna magija, vrlo je moćna, dovoljna da opčini i zaludi! Reč je o bezdanu u koji vas on ili ona vodi strastvenim, zavodničkim, 'slatkovražjim' smeškom.

SEKSI HOROSKOP: Strelac

Osoba koju Strelac privuče u svoju intimnu orbitu, mora znati da On ili Ona svoju slobodu ceni iznad sveg. U najgorem izdanju, Strelci su neodgovorna i neverna stvorenja!... Ja rekoh, i...

SEKSI HOROSKOP: Jarac

Ispod Jarčevske ledene sante od lica, skriva se nesigurnost, sumnjičavost, strah od dubljih emocija. Previše truda i vremena troši na izgradnju statusa u društvu. A sve bi da preskoči, da nađe prečicu, da... itd.

SEKSI HOROSKOP: Vodolija

Ako su Ribe najpromiskuitetniji znak, jer menjaju partnere!... Vodolije su najperverzniji! Sigurno je neki originalni Vodolija izmislio 'samoolakšavajući faktor' - vibrator?! Ma proveriću, hoću da sebi dokažem da sam u pravu!

SEKSI HOROSKOP: Ribe

Ribe imaju najjače seksualne senzore i antene u čitavom Zodijaku. S njim ili s njom možete doživeti božanski nadahnutu primopredaju nežnosti, ali i animalno-mazohističku seansu. Pa...

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt