Šta nervira muškarce?

Bez obzira koliko muškarci vole žene, koliko god im se činile savršene, postoje određene stvari koje radimo - a veoma ih nerviraju! Idimo, redom...

9 Oktobar 2012

Bez obzira koliko muškarci vole žene, koliko god im se činile savršene, postoje određene stvari koje radimo - a veoma ih nerviraju!
Idimo, redom...

Prave se čedne!

Mnoge se žene prikazuju u svjetlu svetice i ne žele priznati da su i one švrljale ili imale više od 5 veza. Svaka čast onima koje su stvarno dobre i nevine, ali ostale se ne bi trebale sramiti svoje prošlosti. Slobodno se zabavljaju i eksperimentiraju i trebale bi naći dečka koji će to cijeniti.

Kritiziraju druge žene!

Zašto je ženama tako teško dati kompliment drugoj ženi? Radije pod mikroskopom promatraju druge žene od glave do pete, od težine do frizure i kritiziraju. Samo žena može primjetiti kako ona druga nema cipele i torbu u istom stilu i na taj račun davati kritike.
Naravno, postoje i žene koje primjete kad se neka žena lijepo uredila i izgleda dobro (a mi se, potajno, nadamo da ćete je pozvati na ménage a trois), ali često ne žele odvraćati pažnju svom partneru na konkurenciju. Ipak, morate znati da muškarci primjete svaku zgodnu ženu, rekle vi to nama ili ne.

Ljubomora!

Često sam partnerov spomen drugog ženskog imena može u ženi izazvati ljutnju koju će još tinjati tjednima, a u nekim slučajevima i duže. Ako imate razloga za sumnju u partnerovu vjernost, ova je ljutnja opravdana, ali u drugim slučajevima izbjegavajte situacije da zbog vaše nesigurnosti partner ispašta.

Kupovina!

Što se tiče kupovine, sati i sati ženama nisu dovoljni da kupe bilo šta, makar i sitnicu! Možete potrošiti sat vremena u dućanu s cipelama, bez pomisli na hranu, vodu ili nešto drugo. Najgore u svem je da nas vučete sa sobom! I, onda, moramo ići od dućana do dućana i šetkarati po ženskom dućanu, dok vi provodite sate isprobavajući razne komade odjeće i cipele - koje i nemate namjeru da kupite! Tek, tako!... Da biste nas živcirali!

O čem razmišljaš?!

O čem razmišljaš?! - to je tipično pitanje koje žene postavljaju muškarcima kako bi preispitale njihove prave osjećaje. Na to se nastavlja niz teorijskih pitanja kako bi provjerile da li je njihov partner stvarno njihova srodna duša!
Grozno je vidjeti muškarca kako se silom trudi pronaći pravi odgovor na takva pitanja, a žena stoji kraj njega s prekriženim rukama i sa sumnjom ga promatra. Tako stjeran u kut, može, samo, sa strahom reći odgovor i nadati se da nije pogrešan.

Potreba za pažnjom!

Neke žene vole da ih njihov muškarac grli, "mazi-pazi" i govori im kako su one najbolje što mu se desilo u životu! Na taj način traže od partnera da im bude emocionalna, moralna i mentalna podrška.
Najčešće ovakvu podršku traže one žene koje se inače pokazuju kao neovisne i samostalne. Čim nađu ljubav svog života, sva ta neovisnost nestaje i postaju izuzetno nesigurne. Nekim muškarcima odgovara ova zaštitnička uloga, no većina nas ipak voli samostalne žene.

Nepotrebno pričanje!

Ne smijemo vas ni pitati kako vam je prošao dan jer se moramo pripremiti na, bar, pola sata priče o tom. Mnoge žene vole da pričaju i, ako se, na to, podstaknu, ne prestaju! Kao navijene! Nije da nas ne zanima šta govorite, ali - morate li ispričati baš svaki detalj?!

Pretjerana osjećajnost!

Mnoge žene svaka sitnica može rasplakati: tužan ili romatičan film, loša frizura ili slomljeni nokat i onda još očekuju od nas da ih oraspoložimo! Što je mnogo - mnogo je! Ne da se izdržati!... A ako nešto ne znamo, onda - teško nama! Osim "Bit će bolje!" - nemamo pojma šta dalje napraviti. Ako se radi o opravdanom razlogu, još ćemo se truditi, ali za NOKAT, stvarno, ne znamo šta da kažemo - naš mozak tu prestaje!

Zadiranje u naš prostor!

Žene imaju potrebu paziti i odgajati nas, te prisvajati naše stvari. One znaju koja frizura nam najbolje stoji, kakve cipele trebamo obući ili nam prekopaju ormar da pronađu košulju koju ćemo obući. Kako bi bilo da mi vama izabiremo što ćete danas odjenuti ili vam prekopamo ormar da nađemo nešto?... Bio bi to smak svijeta!
Ne možemo živjeti s vama, ali ne možemo ni bez vas!!!
Niko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim prednostima i nedostacima. A na navike koje nas živciraju, već ćemo se, nekako, prilagoditi, ali - nek nam Bog pomogne!...

oOo




Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt