ŠTA MUŠKARCI ŽELE OD ŽENA?

Mislite da je dobar ljubavni život sve što on želi? Ili, bar, da je to najvažnija stvar? Varate se... Čitajte, dalje!

29 Novembar 2011

 Mislite da je dobar ljubavni život sve što on želi? Ili, bar, da je to najvažnija stvar? Varate se... Čitajte, dalje!


Policu samo za svoje stvari u kupatilu
Mirisne kupke, kremice, gumice za kosu, šnale - to njih nervira! Od vaših sitnica po kupatilu diže im se kosa na glavi. Žene zauzimaju tri četvrtine prostora, muškarcima ostaje mizerna četvrtina. Nije ni čudno da se guši među vašim kozmetičkim bočicama.

Da ih probudite usred noći potpuno goli i željni ljubavi
Svaki muškarac u dugoj vezi želi dve stvari: golotinju i uzbuđenje. Ovim potezom, ispunili ste mu obe želje. Probudite ga oko tri ujutro, recite mu da ste imali vruć san i da ga želite realizovati u stvarnosti.

Mogućnost da izbegne dosadna porodična okupljanja
Misle da je vaša porodica odlična, ali se vole i izležavati na kauču i uživati u jedinom zvuku koji dopire do njih - onom utakmice s TV-a. Tiho subotnje poslepodne, vegetiranje u dnevnoj sobi, mnogo im je draže od čavrljanja na rođendanu vaše bratanice. Izmislite da vaš dragi ima kijavicu i spasite ga od dosadnog druženja, a on će vam to vratiti tako što će vam praviti društvo kad sledeći put budete išli u kupovinu.

Više vaših ženskih izlazaka
Da, dobro ste pročitali. Oni vole kad odete na trač-kafu s prijateljicama jer se vratite osvežene i lepršave. A kad ste vi srećni, i vaš dragi je srećan. Naravno, vaš izlazak daje mu za pravo i da planira druženje uz pivo, utakmicu i opuštene drugove i prijatelje.

Priliku da se ponekad sam brine o deci
Želi više slobode u druženju s decom. Neće ih on pokvariti. Možda će ih pustiti da se popnu koju stepenicu više na ogradici u parku ili će im dozvoliti da pojedu sladoled pre ručka, ali... Ništa strašno, deca vole i da su s tatom. Pustite muškarce da ponekad budu deca i da luduju sa svojom decom.

Da im kažete kako izgledaju muževno i to propratite lepim gestom
Vole pohvale, čak i ako su samo promenili sijalicu. Ništa im nije draže nego kad im draga, posle nekog obavljenog posla, donese čašu hladnog piva. Zvuči pomalo retro, ali taj gest još uvek pali i čini muškarce srećnima.

Da poštujete "dečaka" u njima
Obožavaće vas ako se ne budete smejali (čitaj: podsmevali) njegovoj kolekciji maketa, figura, stripova, ploča... Ponekad mu se pridružite, ali iskreno.


Vole kad vi, umesto njega, iznesete smeće
Možda neće primetiti vašu novu frizuru ili haljinu, ali ako iznesete smeće umesto njega, to će sigurno ostati zabeleženo i biće vam veoma zahvalan. Ako su nešto naučili iz serije "Sopranovi", onda je to misao da, ako vam neko učini uslugu, morate uzvratiti. Vrlo rado će vam doneti čašu vode, napraviti sendvič ili pokupiti prljave čarape s poda.

Brza hrana za večeru, ponekad je pravo osveženje
Zdrava hrana, piletina i povrće već im izlaze na nos. Priželjkuju da ih iznenadite masnom pizzom, hamburgerom i, naravno, pokojim pivom. Slažemo se s njima. Ako je s merom, ne može štetiti.


Ne vole da kukate zbog viška kilograma
Kog briga što ne možete ući u haljinu od pre deset godina? Samopouzdanje je seksi. Žalopojke da ste debeli nisu nimalo privlačne.

Zaključak: Bićete, oboje, srećniji!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt