Šta je prvi ljubavni sastanak?

2 Novembar 2012

Stvarno, šta je to, da li ste nekad čuli o tom, šta kažu vaši prijatelji, poznanici, šta smatrate, vi, pod prvim sastankom? Ja, lično, mislim da je to samo želja muškaraca da steknu najpoželjniju saputnicu, ali znam ko bi me rado ispravio i rekao da je to, ustvari, hladan rat polova (ko ne zna, mislim na feministkinje i neke ozbiljnije naučnike).
Da, da, da... muškarac, tu, pokušava da privoli ženu sebi - a ona vrši izbor. To jest, muškarac zakazuje pvi ljubavni sastanak, a žena odlučuje da li će ga biti ili će "dotični" dugo-dugo čekati dok mu ne uvene buket!
Vrlo je "zeznut" događaj taj prvi sastanak. Trudimo se da ne napravimo grešku ili pogrešan korak. Hoćemo da izgledamo savršeni, i zato obično u glavi razrađujemo “scenario”, kako će to da izgleda. Hoćemo li biti Ričard Gir ili Arnold Švarceneger. U svakom slučaju, cilj nam je da budemo privlačni. Razrađujemo ritual udvaranja, ističemo svoje vrline (a prikrivamo mane). Spremamo se da zasenimo, da zadivimo, da... ko bi, sve, pobrojao šta nam je "u glavi"!
U tom trenutku razmišljamo koliko je druga strana zainteresovana za neku ozbiljniju vezu. Prikupljamo informacije okolo-naokolo, nikako direktno, a sve vreme razmišljamo o da li je sva farsa samo zbog odlaska u krevet ili tu ima i nešto dublje. Uspeh vašeg prvog sastanka zavisi koliko ste spremni da uložite u otvoren razgovor.
Treba biti veseo, duhovit i široke ruke!
Ako dođete sa cvećem, kupite ruže a ne muškatle; ako vam je palo na pamet da dodjete s kokicama, kupite 200 grama a ne 100... ne budite cicija! Pričajte o svom poslu (ako ste zaposleni), o karijeri, sportu, o stvarima koje te čine srećnim.
Za prvi sastanak, najbolji su kafić ili poslastičarnica. Nikako bioskop, a nisu, više, ni u modi. Ne mislim zbog "pipkanja i štipkanja", već zbog razgovora. Kako ćete se upoznati ako ne razgovarate?! Nikako “sudar” u stanu, bez obzira ako imate poštene namere, malo je neugodno, priznaćete. Prvi sastanak, pa pored kreveta!
Pazite!!! Sve to govori o vašoj kulturi ali i finansijskim mogućnostima (što je u ovo vreme devojčicama - slobodno mogu da naglasim – devojčicama, vrlo bitno).
Napravite kod kuće podsetnik s pitanjima koje biste joj postavili, pa se malo informišite o tim temama. Saznajte o čem ona voli da priča. Ne pravite velike pauze u priči - da ne bi zaspala!
Ona će vas “čekirati” kakav sat, cipele, odelo imate (nažalost, muškarc ste i pomirite se s tim!). Pitaće vas kakvu ulogu u vašem životu imaju žene. Ne zaboravite da je prvi sastanak neka vrsta ispita.
Zato i vi krenite na skeniranje. Procenite je, vrednujte je.

oOo


Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt