Seks na radnom mestu

Preko dana najviše vremena provodimo na poslu. Zato nije nikakvo čudno da tamo imamo najviše šansi za upoznavanje, a, ponekad, ostvarimo i seksualnu želju!

2 Mart 2014

Preko dana najviše vremena provodimo na poslu. Zato nije nikakvo čudno da tamo imamo najviše šansi za upoznavanje, a, ponekad, ostvarimo i seksualnu želju!
Seks je mogućan, svud, ima bezbroj zgodnih prilika pa se fizička ljubav i dešava, naravno, i na radnome mestu, ništa novo...
Do sad se javno krilo da li je seks pokušan i u svemiru, jer, stvarno, zašto bi bestežinsko stanje bilo smetnja?! Nema razloga! Nažalost, mi ne znamo odgovor da li su astronauti, već... itd.
Postoje "ženska" i "muška" zanimanja na kojima, ako imate većinsku seksualnu orijentaciju, nećete upoznati životnog partnera na radnome mestu. Ako ste profesorka u srednjoj školi, s ostalih petnaest koleginica, imate maksimalno 10-postotnu šansu da će vas primetiti astmatičan profesor geografije koji je pred penzijom, i to, tek, posle njegovog "uskakanja" u nastavni proces zbog nečijeg nepredviđenog nedolaska!
Postoje i zanimanja koja su, gotovo, sinonim za seks na radnome mestu. I ono što se priča o lekarima, medicinskim sestrama, pilotima, stjuardesama, direktorima, sekretaricama... nisu samo priče za ćitalačku razonodu, već... itd.! Ako u hotelu, u Dubaiju, zazvoni telefon i kapetan pita svoju koleginicu iz posade hoće li mu posuditi pastu za zube - svako zna šta time misli!
Slična iskustva ima i zdravstveno osoblje na kafi u lekarskim sobama, a ni druga zanimanja bitno se ne razlikuju.
Ovi ljudi zajedno provode mnogo više vremena nego sa svojim stalnim partnerima. O svojim životima, međusobno, znaju, sve: kakve tapete imaju u dnevnoj sobi, u čem su deca loša u školi, kad će ići svekrvi na ručak ili hoće li ići na odmor u Tunis.
A najvažnije je što zajedno proživljavaju najnapetije trenutke svog profesionalnog života. Takve zajednički proživljene turbulencije na palubi aviona ili postoperativno krvarenje iz operisanog kuka - mogu, zaista, zaokupiti čoveka.
O tom možete pričati i kod kuće, ali, posle više od 20 godina braka, više nikog neće zanimati, pogotovo ne suprugu!
Ovaj međusobno proživljen stres i, uopšte, napetost, jak su magnet koji privlači i povezuje polove na radnome mestu. Još kad je, u prostoriji, u kojoj vodite vatrenu raspravu koju partnerka pažljivo sluša, i razmešten krevet - verovatnost da u njemu završite - jednaka je 99-postotnoj mogućnosti!
Radni sto u kancelariji ili zadnje sedište automobila - mogu pružiti sličnu uslugu, ali to nije to. Udobne fotelje u kancelarijama državnih i privatnih institucija i hotelskih soba - imaju velike prednosti i izazove koje retko ko propušta!
Naravno, postoje i verni zaposleni koji izbegavaju seks na radnome mestu, ali su oni retki i sve ređi! Izazov mesta, vremena i blizina... čine svoje! Na primer, ako je sekretarica vaša supruga ili ako budno pazi u susednom nadleštvu.
Bračni parovi koji dele isto zanimanje imaju mnogo prednosti. Na primer, dvoje inženjera svaki dan pre spavanja mogu šaptati o dobro podmazanim osovinama, ekonomisti o tom da li je kurs dramatično pao, a lekari o gljivicama koje su juče, ujutro, imali na odeljenju... Ali...
A poslodavcima je to, čak, i prednost - zato što se tim radni proces produžuje čak i u bračnoj sobi supružnika...
U svom životu najviše vremena posvećujemo poslu, seksu i svojim hobijima. Oni srećniji, shvatili su da se to sve može predivno spojiti i proživeti neverovatno dobar i uzbudljiv život!

oOo
Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt