Sadržajna veza - šta je to?

Podstaknuti seksualnim slobodama, muškarci sve više praktikuju stil “prvo krevet pa onda ljubav”. Moje mišljenje je da takav odnos ne donosi zadovoljstvo, kvalitet i sigurnost (reći ćete da sam konzervativna, ali nisam, verujte, već, samo, objektivan, a praksa mi daje za pravo).

27 Septembar 2012

Podstaknuti seksualnim slobodama, muškarci sve više praktikuju stil “prvo krevet pa onda ljubav”. Moje mišljenje je da takav odnos ne donosi zadovoljstvo, kvalitet i sigurnost (reći ćete da sam konzervativna, ali nisam, verujte, već, samo, objektivan, a praksa mi daje za pravo). Mislim da je zadovoljstvo stanje koje se ne može meriti potencijom muškarca! To je specifičan osećaj žene koja je prvo zadovoljna što i muškarac može biti zadovoljan. Tog osećaja nema u situacijama kad se u krevet ide provere radi i s postojećim shvatanjima seksualnih sloboda.
Možda žene ne znaju kakvi smo mi, muškarci. A možda one koje znaju, ćute jer ih j sramota da to priznaju. A kakvi smo... kakvi smo u pogledu seksa? O, mi smo mnogo gori nego što one misle... jer... Jer, ne pređem ni 100 metara a da ne sretnem bar 20 žena s kojima bih vodio ljubav!… To je seksualna "zona sumraka" - susret s nepoznatom, prvo seks pa upoznavanje!
Jedan moj drug kaže: ”To je prava frka-iščekivanje! Zamišljanje kako izgleda ispod odeće, uzbuđenje zavođenja.”
Ja kažem... i osoba s kojom se postepeno upoznaješ i stvaraš neki kontakt, može u tebi stvoriti isti osećaj kada joj prvi put skidaš haljinu... Žene kažu da se osećaju "prljavo" ako seks nije "upakovan" tako da ne izgleda ogoljen.
Muškarci su opsednuti brojevima, vrednuju nule na čekovima, broj kilometara pređenih svojim automobilom i broj žena koje su prošle kroz njihov život! To jest jadno, ali je tako. Više vole da spavaju jedanput s 10 žena nego s jednom ženom 10 puta! E, da, takvi smo mi, knap profil. Profil pravog muškarca...
Predstavljanje i upoznavanje prvo u krevetu, pa zatim u ljubavi, najčešće je promašaj!
Žene "imaju potrebu" za zaljubljivanjem, romantičan period pre odlaska u krevet (nekad je to veći vrhunac od samog seksa!). Najlepše je kad se sve to zadovoljstvo na kraju i kruniše seksom. A i vama, dragi muškarci, može predstavljati opterećenje ako se desi da vam prvi "nastup" bude neuspešan jer se niste dovoljno poznavali, a žene trudeći se da vi to zaboravite, svojim postupcima vas stalno podsećaju da prilikom vašeg odnosa nije bilo sve u redu...
Ko kom više treba?
Seksualne slobode, dovele su izvesna rasterećenja u pogledu muško-ženskih odnosa, ali su i ogolile ženska osećanja. Zato je bolje prve dane ispuniti boljim i romantičnijim sadržajima. Žene su, izgleda, postale svesnije, pa raskidaju veze makar one bile i “božanstvene”, zbog jednog sadržajnijeg zajedničkog života u budućnosti.
“Ko kom više treba?”
Većina muškaraca stupa u brak sa ženama u vreme krize i u želji da poprave svoj društveni status, materijalnu situaciju i sl. (istrpeću sve uvrede poslate na moju adresu!). Pokazujete, to i u slučaju s feministkinjama. Predstavljate ih kao usamljene i frustrirane žene - i pričate s podsmehom o njima - a, zapravo je reč o strahu od gubitka prava na “mušku neprikosnovenost”.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt