PUCAJ ČIM USTANEŠ

PUCAJ ČIM USTANEŠ:: Bandai je napravio neobičan i veoma zanimljiv budilnik, za sve one koji se poistovećuju sa Džejms Bondom, na primer.

10 Jun 2007

 "Bandai" je napravio neobičan i veoma zanimljiv budilnik, za sve one koji se poistovećuju sa Džejms Bondom, na primer. "Gan o` klok", je budilnik koji sigurno budi, a na sebi ima metu i da bi se zaustavio alarm, potrebno je pištoljem upucati centar mete!
Luckasto, a efikasno!

* * *

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt