Po hodu se poznaju orgazmi!

Novo istraživanje je pokazalo da iskusni seksolozi mogu - prema načinu na koji žena hoda - doneti zaključak o njenom samopouzdanju, zadovoljstvu - pa i o njenim orgazmima!... Hod... i - da, nauka je moćna, čita i ono što mi, laici, ne umemo...

1 Novembar 2013

Novo istraživanje je pokazalo da iskusni seksolozi mogu - prema načinu na koji žena hoda - doneti zaključak o njenom samopouzdanju, zadovoljstvu - pa i o njenim orgazmima!... Hod... i - da, nauka je moćna, "čita" i ono što mi, laici, ne umemo...
U istraživanje je bilo uključeno 16 belgijskih studentkinja. A sve je bilo na najvišem univerzitetskom nivou... U Škotskoj, ako vas, baš, interesuje...
One su - studentkinje - odgovarale na pitanja o ličnom seksualnom životu, a zatim su bile tajno snimane iz daljine dok su hodale na javnim mestima (a da, to, nisu znale).
Videosnimke su proučavala dvojica profesora seksologije i dvojica asistenata istraživanja kvalifikovanih na području seksologije koja nisu bila upoznata s prethodnim odgovorima o seksualnom ponašanju tih žena i njihovim orgazmima - pa je, samim tim, subjektivnost bila isključena.
Rezultati su pokazali da su, zahvaljujući svojim kvalifikacijama, seksolozi i asistenti u više od 80 posto slučajeva doneli tačne zaključke o orgazmima tih žena dok su na snimcima promatrali, proučavali njihov hod.
Nadalje, analize su pokazale da žene koje, dok hodaju, prave duže korake i više se njišu u donjem delu karlice, spadaju među one koje doživljavaju vaginalne orgazme!
"Takav hod oslobađa protok energije iz nogu kroz karlicu pa do kičme", rekao je autor studije.
Nekoliko mogućih objašnjenja je za rezultate ove studije. Jedno od njih je da određena obeležja ženske anatomije doprinose boljoj ili lošijoj mogućnosti da žena doživi vaginalni orgazam.
"Blokirani karlični mišići, a što je, možda, tesno povezano s nekakvim oštećenjima - mogu uticati na hod i vaginalne orgazme.
Žene koje imaju vaginalne orgazme mogu imati više samopouzdanja što se tiče njihove seksualnosti, a to samopouzdanje utiče i na način hoda. Dokazano!
Takvo samopouzdanje može biti povezano i s trenutno polnom vezom u kojoj je žena. Što je veza bolja, a žena zadovoljnija, njezino mentalno zdravlje će biti bolje, a tim je i mogućnost vaginalnog orgazma veća", rekao je autor istraživanja.
Studija je potvrdila i da su tačna neka nagađanja vezana uz blokade mišića i seksualne funkcije. Na osnovu istraživanja, zaključili su da bi određene vežbe mišića i disanja mogle biti korisnije za lečenje seksualnih teškoća, kočnica, nedostataka i sl.
Iako malo - ovo bi istraživanje moglo znatno pomoći ženama koje imaju problema s orgazmima. A nije ih mali broj! Naprotiv!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt