Pano sa vestima

Pano sa vestima:: Pre neki dan, bio sam na proputovanju kroz Kostolac, a išao sam na sastanak generacije iz 1968, proslavljali smo 41 godinu od mature... i saznao sam, sasvim slučajno, od jednog našeg učesnika, da u Novoj Varoši postoji u centru grada veliki pano s najnoviojim vestima, obaveštenjima, fotografijama - a sve vezano za Novu Varoš.

5 Maj 2016

Prvi ste, najbrži!

Dragi uredniče,
Dajte, vi, naslov, a evo šta bih ja zamolio nadležne, ako su u mogućnosti... Ali, pre tog, sasvim kratko: mnogo mi se dopala ideja da mi, gosti Sokobanje, a i meštani, stanovnici, Sokobanjci, mogu da iznesu neku svoju ideju u vidu javne molbe. Voleo bih da se svaka molba pozitivno reši na opštu korist! A sad, šta ja molim...
Pre neki dan, bio sam na proputovanju kroz Kostolac, a išao sam na sastanak generacije iz 1968, proslavljali smo 41 godinu od mature... i saznao sam, sasvim slučajno, od jednog našeg učesnika, da u Novoj Varoši postoji u centru grada veliki pano s najnoviojim vestima, obaveštenjima, fotografijama - a sve vezano za Novu Varoš. To mi se dopalo. Jest da malo liči na nekadašnje zidne novine, ali, verujte mi, u današnje vreme, kad čovek nema šta da gleda na TV a novine su sve skuplje, ovaj način obaveštavanja je za svaku pohvalu.
Saznao sam i ko to obavlja, to je gospodin Muhamed Mulaganović, jedan od učesnika s naše proslave mature u Kostolcu. Pa, nešto, razmišljam - zašto to ne bi moglo i u Sokobanji?!
Tu bi se mogle naći razne novosti iz mesta, ko je došao, od poznatih, pa crno-na-belo predstavljen neki događaj iz života varoši, obaveštenja i sl. Maturanti bi mogli imati svoje slike, to je, nekad, u moje vreme, bio lep običaj, itd.
Molim gradsku vlast Sokobanje da napravi ovakav pano, pod staklom i, naravno, osvetljen, u večernjim satima.
Hvala na pažnji.

Grozdan Mandić

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt