Nevinost na licitaciji!... Prvi... drugi... treći put... prodato!

Amerikanka gospođica (od glave do pete!) Natali Dilan - sela pa smislila - to jest, rešila je da proda svoju nevinost na licitaciji, što skuplje - to bolje!

30 Avgust 2007

Amerikanka gospođica (od glave do pete!) Natali Dilan - sela pa smislila - to jest, rešila je da proda svoju nevinost na licitaciji, što skuplje - to bolje! - a svoju neobičnu odluku, saopštila je u emisiji kontroverznog radio-voditelja Hauarda Sterna... Živa istina, sve crno-na-belo!... To jest, kroz vazduh, u pitanju je radio...
Novac koji će dobiti od javne prodaje, potrošiće na školovanje - kazala je ova vrlo ambiciozna dvadesetdvogodišnja devojka...
Ako se to od nje bude zahtevalo, Natali je spremna da se podvrgne ginekološkom pregledu da bi imala potvrdu o nevinosti.
Radio voditelj Stern, koji je stekao popularnost stalnim provokacijama i skandalima u svojim radio-emisijama, precizirao je da on nema ništa s ovom "transakcijom" i da je mladoj dami, samo, pružio priliku da saopšti svoju ponudu. "Samo, to!"
Natali je sama odredila uslove licitacije - "predmet" kupoprodaje biće u ponudi sve dok se ne pojavi interesantan "kupac". Dakle, konkurs je otvoren! Javna prodaja - aukcija - licitacija - nije igra, šala i sl.
U izjavi listu "Njujork dejli", ona je izjavila da nema moralnih dilema u vezi sa svojom odlukom koja je digla veliku prašinu u javnosti SAD, a i šire.
"Živimo u kapitalističkom društvu, zar ne?" - zaključila je Natali. - Ako je sve na prodaju, zašto ne bih unovčila i svoju nevinost?!... Molim, lepo!... Ja je prodajem, možda će se naći, neko, da je kupi... Što skuplje, to, za mene, bolje!"
Mašala!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt