Ne volim te više!

Ne volim te više:: Svi smo se, bar, jednom našli u dilemi kako najbezbolnije ispedalirati dečka. Nema više leptirića, odletjeli su negdje drugdje.

16 April 2008

Svi smo se, bar, jednom našli u dilemi kako najbezbolnije ispedalirati dečka. Nema više leptirića, odletjeli su negdje drugdje.
Sama pomisao da ćete opet leći skupa i probuditi se s tom istom osobom vas užasava, izbjegavate ga u svakoj mogućoj prilici, neprekidno vas glava boli i to zadnja tri mjeseca... i stalno vam se po glavi vrti želja za promjenom!!!

Nigdje ne piše da nekoga morate voljeti cijeli život. Iskreno, sudeći po onome što vidim, to i nije moguće!!! Sretan je bio Dante koji je neizmjerno volio svoju Beatrice, ali nikada nije imao priliku svakodnevno slušati njena zvocanja niti ona njegove gluposti. Zato je to zaista bila prava ljubav!!!

Prekid je sam po sebi bolan, pogotovo za stranu koja nije donijela tu odluku, zato je bitno napraviti sve potrebne i mudre poteze kako bi taj korak čim manje štete nanio i ostavljenom i ostavljaču.

Ono što sigurno ne smijete napraviti je prekinuti SMS porukom!!!

SMS poruka sadržaja "Ne volim te više" sigurno nije ni dobar ni pametan način da s nekim prekinete ljubavnu vezu. Ipak treba držati do načina na koji ćete to izvesti jer bi moglo biti plača, mržnje, vike, bacanja posuđa i još gore!!!

Raskid je samo vaša stvar i ne dopustite da druga strana čuje od zajedničkih prijatelja da ste se ludo zaljubili u nekoga drugoga te da je zbog toga došao kraj vašoj ljubavi. Budite pametniji pa to sami, na mudar način priopćite povrijeđenoj strani. Taj posao ipak morate vi odraditi, koliko god neugodan i bolan bio.

Ne okolišajte ni s izjavama tipa "treba mi više prostora" ili "treba mi vremena da razmislim o svemu". Ako vam dosad nije falilo prostora, moguće je samo jedno; vaš je životni prostor zaokupila nova kombinacija, a vi ste se ludo zaljubili!!! Ne pravite budalu od sebe i od suprotne strane, skupite hrabrosti i recite!!! RECITE!!!

To vaša bivša ljubav ima pravo znati, a ne da se nekoliko dana nakon prekida šokira kad vas ugleda na ulici u zagrljaju i strasnom žvaljenju s novim komadom. Pa niste valjda ludi da prekinete s dečkom, a da pritom nemate rezervicu??? Prvo se osigurajte, čisto da vam ne bude dosadno, a onda tek napravite taj “bolan” korak! Opet ste napravili dobro djelo. Ne plačete udvoje, nego suze lije samo jedan!!!

Suočiti se s prekidom i činjenicom da vas napušta vaša dosadašnja polovica je bolno. Ego je povrijeđen, očekivanja i snovi o zajedničkoj budućnosti razoreni, no to nije razlog za uvrede, lupanje vratima ili bacanje stvari ili zločestog partnera kroz prozor. Možete pokušati razgovarati o razlozima prekida. To bi bilo ljudski i u redu, ali vrlo često takvi razgovori završavaju svađom i pičkaranjem. Ali, možda je to samo kriza koja će raščistiti osjećaje i učvrstiti vezu ili će vam jednostavno biti jasno da odnos više nema smisla i da je vrijeme da svatko u miru krene svojim putem.

Ima nekoliko stvari koje nikako ne smijete napraviti - izustiti riječi tipa "Nikad te nisam ni volio". To je najokrutnija izjava koja negira i ono lijepo što ste imali u vezi dok su oko vas još letjeli leptirići.

Nikako ne smijete pokupiti svoje stvari i odseliti se bez riječi. E to je zaista totalno kukavički. Drugoj strani ipak dugujete objašnjenje. Ili još gore, reći "Predobar si za mene". E to je stvarno luzerski do kraja!!! Kada ste svoju priču ispričali sada već bivšem partneru, nemojte i to zeznuti izrekom "Možemo ostati prijatelji".

Zvuči zaista lijepo i plemenito, ali heeeeeeeeeeej – nemoguće!!! Kada je gotovo, gotovo je! Nema prijateljstva, nema druženja, nema drugih razgovora jer gdje to vodi?!

Opet sve po starom.

Malo se zaželimo jedan drugoga pa opet shvatimo da nismo jedno za drugo i opet sve nanovo!!! Ne, nema prijateljstva!!!

Život ide dalje, a znate kako kažu Italijani: kad jednog damo, uzmimo drugog!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt