Muške laži

Muške laži:: Muškarci ili uopšte ne znaju da lažu - ili to rade savršeno! Oni koji znaju, uglavnom kažu da nikad ne pribegavaju neistini, osim u situacijama kad je bolje reći malu laž - nego gorku istinu

22 Jun 2008

Muškarci ili uopšte ne znaju da lažu - ili to rade savršeno! Oni koji znaju, uglavnom kažu da nikad ne pribegavaju neistini, osim u situacijama kad je bolje reći malu laž - nego gorku istinu.
Istina koje muškarci nisu ni svesni, a sve žene znaju, jest da je muška narav ta koja ih tera da svakog dana izuste bar jednu neistinu! Naravno, muškarci to ne nazivaju lažima, već "izvrtanjem istine".
Evo koje su najčešće muške laži, izgovorene - da bi se mi, žene, osećale bolje!... Ocenite, sami...

Ne volim da idem u striptiz barove!

Striptiz barovi, baš kao i pornografski filmovi, ugađaju primarnim muškim seksualnim instinktima. Žene prosto ne mogu da shvate da se muškarcima sviđa da gledaju lepe gole žene koje plešu na pozornici. Iako se, možda, nekom ne čini, tako, ali ova laž učvršćuje vezu jer ona ženama "pumpa" samopouzdanje misleći kako njen dragi ne fantazira ni o kom - osim nje! Žene ne bi trebalo da se ljute jer ni one neće svom dragom priznati da gledaju filmove zbog nekog zgodnog glumca ili romantičnih seksi-scena.

Razgovaraćemo o tom posle!

Ova mala fraza omogućuje muškarcu da prekine svađu ili bilo koji razgovor koji se ne razvija u povoljnom smeru. U većini slučajeva, to znači da oni nikad ne žele o tom da razgovaraju i da je, što se njih tiče, ta tema zauvek završena.

Ne razmišljam o drugim ženama!

Još jedno poricanje s kojim se žene često susreću.
Ova laž im je, jednostavno, neophodna. Dame će priznati da više vole da čuju ovu surovu laž, nego pravu istinu jer ne postoji muškarac koji nikad nije pomislio na drugu ženu!

Volim romantične komedije!

Neke neistine postoje samo zato da bi muškarce poštedele gubitka energije. Ovo je jedna od njih. Umesto da objašnjavaju kako su romantične komedije nerealne, smešne i dosadne, oni pribegavaju „istinitim lažima” poput ove, a onda se samo isključe tokom filma.

Volim da se družim s tvojom mamom!

Ponekad, put do ženinog srca vodi preko njene porodice, čak i ako su oni blago nepodnošljivi. Ukoliko je muškarac ozbiljan u vašoj vezi, vreme provedeno s roditeljima njegove drage, i te kako će mu koristiti. A, kad, sam, kaže, ničim izazvan, kako voli da s vama ide kod njih na večeru, znajte da baš i nije iskren, nego hoće da vam ugodi!

Žao mi je!

Bilo da ovim rečima rešavaju neugodnu situaciju ili su ostali bez argumenata, ove dve reči muškarcima mogu da spase dan, a, možda, čak, i nešto više! Čak ako su dovoljno uverljivi, ovo je najbolji put da naš pogled pun besa preobrate u osmeh.

Ne bih te nikad lagao!

Ovo je jedna od najpopularnijih laži koja se može nadovezati na sve ostale neistine ili se koristiti samostalno, u zavisnosti od situacije.
Naravno, žene znaju da je ovo najveća muška laž, ali kad one počnu sa malim, lukavim izjavama... muškarci!... čuvajte se!...
Nismo mi naivne!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt